Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου στο φινάλε της εκπομπής: «Είχαμε μία ομάδα που κάνει για 10» (Βίντεο)

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ρίχνει αυλαία για φέτος και εύχεται στους τηλεθεατές του MEGA καλό καλοκαίρι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσίασε τα άτομα που βρέθηκαν μπροστά και πίσω από τις καμέρες, την «οικογένεια» της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή, γιατί φέτος είχαμε μία ομάδα που κάνει για 10. Δεν το λέω έτσι, μιλάω για ανθρώπους που δούλεψαν από το σπίτι, δούλεψαν άρρωστοι, ξεκληρίστηκε όλη η ομάδα από τον κορωνοϊό, αυτό δεν μας πτόησε! Με ωράρια τρελά, αυτό θυμίζει 20 χρόνια πριν, όταν ξεκινήσαμε…».

«Λέγαμε με τον Παύλο, περνώντας από κανάλι σε κανάλι, ότι δεν συμβαίνει πια αυτό. Είχαμε την ευλογία, λες και το σύμπαν έφερε μία ομάδα που πραγματικά κάνει για 10!», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Θέλω να δώσω μία συμβουλή στα κανάλια, στους διευθυντές και στα στελέχη, ότι πραγματικά αν είναι μία δουλειά ψυχολογίας η δική μας η δουλειά, αυτό το πράγμα μπορεί να οριστεί από ένα καλό παραγωγό που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη και εύκολη. Σε ευχαριστώ για όλα, Νίκο Κοκλώνη», είπε με συγκίνηση.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Νίκος Κοκλώνης: «Φύγαμε πέρυσι όλοι μαζί, πήγαμε κάπου αλλού και είμαι πολύ περήφανος που είμαστε οικογένεια. Έχεις μεγάλη θέση στην καρδιά μου, είδα πόσο επαγγελματίας είσαι, ιδιαίτερα σε μία σεζόν που… δεν ήταν “χαμογέλα και πάλι”!», είπε, με την Σίσσυ Χρηστίδου να τον ευχαριστεί που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου ευχαρίστησε ξεχωριστά τους συνεργάτες της, αλλά και το MEGA για την αγάπη, την αγκαλιά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο team του «Χαμογέλα και πάλι» την φετινή σεζόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00