Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

X Factor: Έξαλλη η Μαρίζα Ρίζου – «Τι ήθελες, να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση;» (Βίντεο)

Φαντασμαγορική ήταν η εμφάνιση της Εβελίνας Κατσιάκου στον ημιτελικό του X Factor.

Η διαγωνιζόμενη ερμήνευσε το «Λιώμα σε γκρεμό», μία επιτυχία του Παντελή Παντελίδη που αγαπήθηκε πολύ και ευελπιστεί να πάρει ένα από τα πέντε εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (10/7).

Μπερδεμένος από την ερμηνεία της δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης. «Μετά από Μητροπάνο, Νταλάρα, Αλεξίου, Αρβανιτάκη και τέτοια, έρχεσαι και μου πετάς ένα καψουροτράγουδο, που έπρεπε να πιω και ένα μπουκάλι για να το ακούσω…», είπε.

«Ένα δρόμο που δεν είχε ποτέ λάθος», χαρακτήρισε την πορεία της Εβελίνας ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο δεν πέρασε πολύ καλά με την ερμηνεία της.

Ο Χρήστος Μάστορας ένιωσε πως η Εβελίνα Κατσιάκου δεν απογείωσε το τραγούδι, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: «Έχει φωνάρα!».

«Μετά από όλη αυτή την πορεία που διαγράψαμε με την Μαρίζα Ρίζου ήταν λίγο… AWKWARD!», σημείωσε με έμφαση ο Μιχάλης Κουινέλης.

Αποφασισμένος να την… «πει» στην Μαρίζα ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, δίνοντας τον λόγο στην coach.

Εκείνη δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι παίχτηκε στο κεφάλι της Εβελίνας, σχολιάζοντας: «Δηλαδή τι ήθελες; Να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση να σε ακούσουν να λες αυτό το κομμάτι; Πού επιθυμείς να τραγουδάς; Σε μουσική σκηνή ή να ανοίγεις κάποιο όνομα στα μπουζούκια; Δεν είναι ότι δεν το είπες ωραία… Είναι μπερδευτικό αυτό», σημείωσε.

Δείτε την εμφάνισή της

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου