Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: Είμαι μόνος, αν πω ότι δεν είμαι θα με πάτε αλλού

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, ξεκίνησε την Πέμπτη τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις. Οι συναυλίες προβλέπεται να είναι ένα μουσικό υπερθέαμα.

 

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε την Πέμπτη στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας σε μια συναυλία υπερπαραγωγή με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μια πολύ μεγάλη ορχήστρα και μια άκρως εντυπωσιακή μουσική σκηνή.

Η εκπομπή «Happy Day», έδειξε τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου μετά τη συναυλία του, το πρωί της Παρασκευής, με τον τραγουδιστή να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την καλοκαιρινή περιοδεία και για το εάν θα εμφανιζόταν στη τηλεόραση σε κάποιο μουσικό talent show ως κριτής. Ενδιαφέρον προκάλεσε το γεγονός ότι απάντησε για την προσωπική του ζωή, πράγμα που δεν το συνηθίζει.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

«Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλλω ποτέ από πάνω μου, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος. Είμαι από τη φύση μου τελειομανής. Είναι πολύ κακό να το έχει αυτό ένας άνθρωπος. Πιστέψτε με! Είναι όμως, κάτι που σε εξελίσσει και σε πάει μπροστά».

Απάντηση έδωσε και στο εάν θα ήταν θετικός σε κάποια τηλεοπτική πρόταση: «Τη στιγμή που μιλάμε δε θα το έκανα. Δεν θα έκανα κάτι τηλεοπτικά, αλλά δεν πρέπει να λέμε ποτέ όχι για πράγματα που μπορεί στο μέλλον να μας γυρίσει μπούμερανγκ.

Όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι κάνουμε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες αργότερα, ίσως να αλλάξουμε άποψη. Δεν είναι κακό, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου. Όταν παραδέχεσαι τα λάθη σου αυτό είναι καλό να βγαίνει και προς τα έξω. Δηλαδή να το χειροκροτούμε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ζητάει εύκολα συγγνώμη, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια θα έλεγα ότι το κάνω κατά κόρον. Γιατί πολλές φορές κάνω πράγματα που δε θέλω να τα κάνω, συνήθως έχει να κάνει με τη δουλειά αυτό, είναι η ένταση της δουλειάς. Όταν όμως, υπάρχει η ένταση μετά από λίγο όλα ξεπερνιούνται γιατί υπάρχει αγάπη. Όταν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και την προσωπική του ζωή: «Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ. Είμαι μόνος, αν πω ότι δεν είμαι θα με πάτε αλλού» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00