Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Πόσο χρονών έγινε η ηθοποιός; (Βίντεο)

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» που θα «ανέβει» στο θέατρο «Αθηνά» τον Οκτώβριο έκαναν την επίσημη φωτογράφιση για την παράσταση, και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

«Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετώ, είμαι τυχερός που σκηνοθετώ μαζί με το Γιώργο Πυρπασόπουλο, και που σκηνοθετώ ένα έργο που λατρεύω σε μια εξαιρετική μετάφραση που έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Είναι πολύ ωραίο που είμαι στη σκηνή με τη Μυρτώ Αλικάκη», είπε ο Πέτρος Λαγούτης, ενώ πρόσθεσε ότι «Ο μεγάλος γιος μας ακολούθησε τα επαγγελματικά μας βήματα, ώρα καλή στην πρύμνη του. Τον έχουμε ενημερώσει για τις δυσκολίες της δουλειάς».

«Είμαι 50 ετών, νιώθω πολύ καλά, πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου», ανέφερε από την πλευρά της η Μυρτώ Αλικάκη, ενώ μιλώντας για την πρόσφατη καταγγελία που έκανε μέσα από τα social media της η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η ηθοποιός είπε ότι «Γνωρίζω την ιστορία με τη Γιούλικα Σκαφιδά, υπερασπίστηκε δικό της πρόσωπο και της βγάζω το καπέλο. Με σόκαρε το γεγονός και της είχα πει ότι έπρεπε να προσέχει».

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εξήγησε ότι «Μου είναι δύσκολο να αναλάβω ρόλο παρουσιαστή αν δε με ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο», ενώ ο Δημήτρης Λιόλιος αποκάλυψε ότι «Είναι μια υπέροχη ομάδα. Θα περάσουμε πολύ όμορφα στην παράσταση “Τέλειοι ξένοι”»!

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε ότι «Έχω μια ιδεοληψία, ότι αν σταματήσω να παίζω μουσική θα γεράσω».

«Δυσκολεύομαι να σκεφτώ πώς θα ήμουν με μια ηθοποιό. Ένας τρελός σε μια οικογένεια αρκεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, τέλος, είπε ότι «Είμαι μια εβδομάδα μόνο παντρεμένη. Είμαστε πολλά χρόνια με το σύντροφό μου».

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου