Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξένια – REC: Αυτή τη στιγμή όλη μου η οικογένεια βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας

Δηλώσεις παραχώρησε η Ξένια του συγκροτήματος REC σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της στην Ουκρανία.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αποκάλυψε πως μία βόμβα χτύπησε το σπίτι της και σκότωσε τον παππού της.

«Στα 11 μου έφυγα από την Ουκρανία, με πήρε η μαμά μου και με πήγε στη Μάλτα. Έχω έναν αδερφό μικρότερο από εμένα. Αυτή τη στιγμή όλη μου η οικογένεια βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη. Εγώ τον πόλεμο τον ζω από το 2014 μαζί με την οικογένειά μου. Είναι πολύ άσχημο. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, έχουμε συνηθίσει να ζούμε έτσι. Το μόνο που κάνεις είναι να προσεύχεσαι κάθε μέρα να τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

 

Στη συνέχεια, ανέφερε πως προσπαθεί να επικοινωνεί με τους δικούς της ανθρώπους όσο πιο συχνά μπορεί, καθώς το να μετακινηθούν και να έρθουν στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

«Όταν έχω την ευκαιρία και μιλάω μαζί τους, γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία, τρελαίνομαι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να έρθουν. Είναι επικίνδυνο να μετακινούνται. Αφού ξεκίνησε ο πόλεμος, είχα φέρει εδώ τη μαμά μου και τον αδερφό μου. Ζούσαν πολλά χρόνια μαζί μου», εξήγησε.

«Η μαμά μου αναγκάστηκε να φύγει και να γυρίσει στην Ουκρανία, γιατί το σπίτι μας δέχτηκε μια βόμβα και ο παππούς μου έφυγε. Τον περασμένο Αύγουστο ήμουν κι εγώ στο σπίτι, ήταν πολύ δύσκολο, φοβόμουν κάθε μέρα. Οι δύο εβδομάδες που πήγα, νόμιζα ότι δεν θα περάσουν ποτέ. Οι άνθρωποι εκεί έχουν συνηθίσει να ζουν έτσι», συμπλήρωσε η Ξένια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου