Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Μυριέλλα Κουρεντή: Έκλεψα σαπούνι, οινόπνευμα και ένα πακέτο μπισκότα από καλύβα ρεπόρτερ

Άγνωστες ιστορίες από την παραμονή τους στο Survivor, μοιράστηκαν η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκαν καλεσμένες στο Dot, όπου και αποκάλυψαν κάποια ιδιαίτερα μυστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε ότι έχει φάει ρύζι με μυρμήγκια, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή παραδέχτηκε ότι έκλεψε και μάλιστα από την παραλία των Τσέχων.

«Κολύμπησα στην παραλία των Τσέχων που μόλις είχαν τελειώσει τα γυρίσματα. Πήγα κρυφά και άνοιξα την καλύβα των ρεπόρτερ και έκλεψα σαπούνι, οινόπνευμα και ένα πακέτο μπισκότα. Έφυγα κολυμπώντας με το μαγιό στα δόντια για να μην φαίνομαι. Φώναξα τη Τζο και τη Σταυρούλα και τις κέρασα μπισκότα», αποκάλυψε.

Η Ναυσικά από την πλευρά της είπε ότι off camera έχουν γίνει άπειροι τσακωμοί με βαριά λόγια. «Όταν είδα τα επεισόδια στην τηλεόραση άλλαξε η γνώμη μου για τη Μαίη γιατί πίστευα ότι είναι πιο αθώα». είπε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Μυριέλλα.

Και οι δύο χαρακτήρισαν νευρικό τον Τάκη ενώ η Ναυσικά αποκάλεσε κουτσομπόλα τη Βρισηίδα. «Με κουτσομπόλεψε από την πρώτη μέρα, έλεγε διάφορα πράγματα στη Μυριέλλα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00