Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Camila Cabello αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» (Βίντεο)

Η διάσημη τραγουδίστρια Camila Cabello μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για τον τελικό του Champions League που θα τραγουδήσει! Η κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου έρχεται ζωντανά στο MEGA το Σάββατο 28 Μαΐου στις 22.00.

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League Λίβερπουλ-real Μαδρίτης το Σάββατο στις 22:00 ζωντανά στο MEGA!

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον κορυφαίο «τελικό των τελικών» το Σάββατο 28 Μαΐου στις 22.00! Ωστόσο, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, στις 21.50, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν live στο Σταντ ντε Φρανς και σζωντανά από τις οθόνες τους, ένα μουσικό υπερθέαμα με καλεσμένη την ταλαντούχα τραγουδίστρια Camila Cabello!

Η μεξικάνικης και κουβανικής καταγωγής τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες της και θα προσθέσει μία νότα λάμψης στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Η Camila Cabello μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και το «Πάμε Δανάη» για τις προβλέψεις της για τον τελικό του UEFA Champions League, την σχέση της με την Ελλάδα & το τραγούδι της που θεωρεί ιδανικό για ποδοσφαιρικό αγώνα!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Θα είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές εμφανίσεις που έχω κάνει ποτέ», ανέφερε αρχικά η Camila Cabello αναφορικά με την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης του μεγάλου τελικού του Champions League, και πρόσθεσε τα στοιχεία που θα καταστήσουν το performance της μοναδικό και ανεπανάληπτο!

«Θα υπάρξει έντονο το Μεξικανικό στοιχείο, όλη η μουσική μου είναι έτσι. Έχει πολύ έντονη έμπνευση που αντλώ από την Κούβα και το Μεξικό. Θα υπάρχει πολύ αυτό το στοιχείο. Θα υπάρχουν πολλά χρώματα και πολλή χαρά!», είπε, αδυνατώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Θα είναι πρώτη φορά για την αγαπημένη τραγουδίστρια που θα δει και θα ζήσει από κοντά έναν τελικό Champion League.

«Ως φίλος του ποδόσφαιρου, ναι θα πάω πρώτη φορά σε τελικό. Και ως καλλιτέχνης πρώτη φορά!», αποκάλυψε!

Όσο για το ποια ομάδα επιθυμεί να κερδίσει; Η Camila Cabello έδωσε τη δική της…. διπλωματική απάντηση!

«Συμπαθώ και τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ! Θα είναι μία μεγάλη στιγμή και για τις δύο ομάδες! Νομίζω κι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα με φάνε ζωντανή όποια ομάδα και αν διαλέξω!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποιο τραγούδι της θεωρεί «ιδανικό» για ποδόσφαιρο η Camila Cabello; «Νομίζω ότι το τραγούδι που είναι πιο κοντά στο ποδόσφαιρο είναι το “Don’t go yet”», απάντησε!

Για την σχέση της με την Ελλάδα, η διάσημη σταρ στάθηκε στην επιθυμία της να επισκεφθεί την χώρα μας, καθώς καθημερινά «βάλλεται» από το ελληνικό στοιχείο.

«Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ! Ο κομμωτής μου είναι Έλληνας, και πάντα μιλά για την Ελλάδα. Λατρεύω το ελληνικό φαγητό! Σίγουρα θα ήθελα να έρθω!», υπογράμμισε.

Camila Cabello, μία υπέροχη… señorita που θα δείτε στο MEGA δέκα λεπτά πριν τη σέντρα του τελικού των τελικών!

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00