Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Μετά τον χωρισμό μου η προσωπική ζωή μου «παραήταν» στο προσκήνιο (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το διαζύγιο, τον λόγο που του φέρθηκαν άσχημα τα media, το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί και τα δυο «όχι» των Onirama για την Eurovision

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τον γάμο.

«Πέρασαν 22 χρόνια από όταν ξεκινήσαμε σαν αίσθηση. Κάναμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και με το παραπάνω. Η Χαρούλα ήταν γλυκύτατη», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Ποτέ δεν μπορείς για γάμο, υπάρχει λόγος που γίνονται, όταν έρχεται η στιγμή. Τα μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά, κάποιες φορές στεναχωρήθηκα, μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή «παραήταν» στο προσκήνιο, υπάρχει και η παγίδα με τα social. Η ζωή της Σίσσυς έχει μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πώς πέρασε στην καραντίνα και πώς εξελίχθηκε η ζωή του όλον αυτόν τον καιρό.

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε ν επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι», τόνισε.

Τέλος, τοποθετήθηκε περί… απωθημένων αλλά και για την Eurovision.

«Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00