Connect with us

Hi, what are you looking for?

Time Out

“Ραπουνζελ τα μαλλιά της κουβάρια”: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου

Στο κατάμεστο θέατρο Πειραιώς 131 ανάμεσα στους θεατές που απόλαυσαν τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης, παραβρέθηκαν και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παιδικής παράστασης “Ραπουνζελ τα μαλλιά της κουβάρια” σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου.

Στο κατάμεστο θέατρο Πειραιώς 131 ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους θεατές που απόλαυσαν και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης, παραβρέθηκαν και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ραπουνζέλ θα παρουσιαστεί για πέντε ακόμη Κυριακές στο Πειραιώς 131 έως και τις 28/4 και θα συνεχίσει το καλοκαίρι, που θα παρουσιαστεί στα θερινά φεστιβάλ.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Η νεαρή Ραπουνζέλ είναι φυλακισμένη επί χρόνια σε ένα πανύψηλο πύργο, αιχμάλωτη μιας μάγισσας, η οποία εκμεταλλεύεται τα ατελείωτα χρυσά μαγικά μαλλιά της για να μένει νέα και όμορφη. Ο πιο “περιζήτητος” κλέφτης του βασιλείου βρίσκει μια νύχτα καταφύγιο στον μυστηριώδη πύργο και πιάνεται όμηρος από το κορίτσι.

Γιούλη Ηλιοπούλου, Κρίστελ Καπερώνη, Έλενα Μαυρίδου

 

Η Ραπουνζέλ λαχταράει να ζήσει την πραγματική ζωή, ελεύθερη, κι έτσι κλείνει συμφωνία με το νεαρό κλέφτη. Μαζί, το αταίριαστο δίδυμο ξεκινά την απόδρασή του, παρέα μ’ ένα μικρό βατράχι και με τη βοήθεια ενός μονόκερου. Κάπως έτσι η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει.

Οι αδελφοί Γκριμ μέσα από το διαχρονικό παραμύθι τους αναδεικνύουν την αξία της ελευθερίας του ανθρώπου. Ο καθένας μας όταν έχει τη θέληση μπορεί να βρει τη δύναμη να ξεφύγει από τα δεσμά του, να κυνηγήσει το όνειρό του και να ζήσει ελεύθερος σύμφωνα με τις επιλογές του.

Ερμηνεύουν οι Άρης Μακρής, Ευγενία Αποστολοπούλου, Δέσποινα Κασσιώτη, Νάνσυ Χατζηθεοδωρίδη, Πάνος Τσουκάτος και Χρήστος Γιαννακάκος.

Η μουσική επένδυση του έργου είναι της Κρίστελ Καπερώνη, με τους στίχους των τραγουδιών να έχουν γραφτεί από τη Γιούλη Ηλιοπούλου. Οι φωτισμοί και τα 3D animation φέρουν την υπογραφή του Λάμπρου Σούνδια, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Τζούλια Μάρκο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου