Connect with us

Hi, what are you looking for?

Time Out

Brasserie Lorraine: Στο Κολωνάκι αλα Γαλλικά

Το εστιατόριο που συνδυάζει σικάτη διακόσμηση και παριζιάνικο αέρα

 

 Ένα εστιατόριο με γαλλική  φινέτσα που φέρει το Παρίσι στο… στο Κολωνάκι,  σε ένα χώρο που θα σε κερδίσει από το πρώτο κιόλας λεπτό.

 

Η Brasserie Lorraine δεν είναι απλώς ένα ακόμη γαλλικό εστιατόριο, που σερβίρει κλασσικά πιάτα. Η κουζίνα του έχει αδιαμφισβήτητα γαλλική ψυχή, αλλά όλα τα πιάτα έρχονται με μια δημιουργική ανατροπή και ενδιαφέρουσες μοντέρνες πινελιές, επηρεασμένες από τη διεθνή γαστρονομική σκηνή.

Πριν ακόμα δοκιμάσεις τα εξαιρετικά πιάτα, θα ταξιδέψεις αλά… γαλλικά με την  ατμοσφαιρική διακόσμηση, την πολυτέλεια αλλά και τη ζωντανή μουσική, αφού φέτος η Brasserie Lorraine έχει τη δική της μουσική νότα με πιάνο, σαξόφωνο και ωραίες φωνές που κάνουν τις βραδιές ακόμα πιο μελωδικές σε νότες που ταιριάζουν άψογα με τη φιλοσοφία  του χώρου.

Στη κουζίνα ο σεφ Παναγιώτος Ζώκος που επιμελείται το μενού συνθέτει ένα best of από παριζιάνικα hits, με steak tartare, entrecôte, σαλιγκάρια Βουργουνδίας και άλλα φαβορί να πρωταγωνιστούν, και σπιρτόζικες αναδιατυπώσεις της γαλλικής αξάν, όπως το foie gras με γλυκιά κολοκύθα και πιπέρι σετσουάν, ή τα χτένια με beurre blanc miso, νουάζετ και ρόκα

Η λίστα κρασιών δίνει φυσικά έμφαση στον παγκοσμίου φήμης γαλλικό αμπελώνα, αλλά αφήνει χώρο και για άλλες εκλεκτές ετικέτες, ενώ η λίστα των κοκτέιλ περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες επιλογές και φυσικά άλλες κλασικές συνταγές μαεστρικά παρασκευασμένες .

 

Η Brasserie Lorraine λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα με Σάββατο, από τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να απολαύσουν τις μοναδικές της γεύσεις και στον εξωτερικό της χώρο. Επίσης υπάρχει και valet parking.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου