Connect with us

Hi, what are you looking for?

Time Out

Στάθης Αγγελόπουλος: “Στον Πειραιά τις Τετάρτες γινόμαστε όλοι μια παρέα”

Γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο. με τη γνήσια λαϊκή φωνή του

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μαγεύει το κοινό τις Τετάρτες στο Aristotle Πειραιάς! Από το Σούνιο, την Πάρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, έρχονται για να τον ακούσουν,  στο πειραιώτικο στέκι.

Στάθης Αγγελόπουλος

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σαν μύστης της νυχτερινής διασκέδασης, γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο. Επισκέπτεται κάθε τραπέζι, ο κόσμος γίνεται μια παρέα και τραγουδάει μαζί του, σηκώνει το κέφι στα ύψη με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, ώστε τα λουλούδια και οι ακριβές σαμπάνιες πάνε και έρχονται στο Aristotle Πειραιάς κάθε Τετάρτη βράδυ.

 

Μας θυμίζει τις καλές στιγμές από την παλιά ζωντανή νύχτα της Αθήνας. Ο κόσμος διασκεδάζει και χορεύει μέχρι το πρωί και ας ξημερώνει η Πέμπτη!

 

Ερμηνεύει τις δικές του μεγάλες επιτυχίες, τις αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα του Μανώλη Αγγελόπουλου, τραγούδια άλλων καλλιτεχνών καινούρια και παλιότερα, αλλά και κάθε παραγγελιά που θα ζητήσουν οι πελάτες ακόμη και α καπέλα αν η ορχήστρα δεν είναι προετοιμασμένη για κάποιο από τα τραγούδια που επιθυμούν.

Στάθης Αγγελόπουλος

Κάτι καλό γίνεται τις Τετάρτες στο Aristotle Πειραιάςκαι όπως λέει και ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξη του στοΚανάλι Ένα 90,4 FM “Στο Aristotle τις Τετάρτες γινόμαστε όλοι μια παρέα”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Στάθη Αγγελόπουλου στοΚανάλι Ένα 90,4 FM και την εκπομπή «Από Σαράντα Κύματα» με τους Δημοσιογράφους Χρύσα Σαραντοπούλου και Γιώργο Σαραντάκο:

Ο Στάθης Αγγελόπουλος εμφανίζεται κάθε Τετάρτη βράδυ μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη στο Aristotle Πειραιάς.

Τα διαδοχικά sold out χαρακτηρίζουν δικαιολογημένα επιτυχημένη την καλλιτεχνική συνύπαρξη των δύο ερμηνευτών στο Aristotle.

Ο ιδιοκτήτης του Aristotle Δημήτρης Μεσούλας
Μαζί τους τραγούδι και κιθάρα ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.
Μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους με θέα το όμορφο λιμάνι του Πειραιά!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου