Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…«Μαύρες τρύπες» άφησε το 2021 σε επιχείρηση μέσων ενημέρωσης

Στο δυναμικό της Opinion Post εντάσσεται ο δημοσιογράφος Φώτης Νάκος, ο οποίος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Σύνταξης και Περιεχομένου του ομίλου. Πρόκειται για την εταιρεία που διαχειρίζεται τα sites Dnews (Dikaiologitika.gr) και News4health.gr.

Τον ρόλο του Executive Business Leader – PR & Corporate Comm Operations ανέλαβε στην Tribe/Grey ο Νίκος Κοψιδάς.

Από αυτό το καλοκαίρι το Disney+ θα είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, επιβεβαίωσε την επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε 42 νέες χώρες, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, φέτος το καλοκαίρι.

Το mononews.gr εντάσσει στο Εμπορικό Τμήμα του τη Νίνα Βάμβουρα ως Strategy & Branded Content Manager. Πρόκειται για στέλεχος με πορεία πέντε ετών ως Account Manager σε διαφημιστικές εταιρείες, διαθέτει εμπειρία σε 360° επικοινωνίες και συγκεκριμένα στα κομμάτια του Digital, Above & Below the Line, έχοντας διαχειριστεί λογαριασμούς μεγάλων εταιρειών.

Κάτι μεγάλες «μαύρες τρύπες» μαθαίνω ότι άφησε πίσω του το 2021 σε επιχείρηση μέσων ενημέρωσης, που δίνει τελικό λογαριασμό στον αλλοδαπό μέτοχό της (που δεν είναι και
ένας).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου