Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Μετά τις εθνικές εκλογές οι εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) διενεργεί διεθνή, ηλεκτρονικό, ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για τα υποέργα: «Δημιουργία επικοινωνιακής πλατφόρμας και ανάπτυξη περιεχομένου», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, «Ενέργειες και δράσεις ψηφιοποίησης», προϋπολογισμού 320.000 ευρώ, «Προβολή της ΠΙΝ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, και της πράξης «Δράσεις προβολής φυσικών και πολιτιστικών πόρων της ΠΙΝ».

Η Wind Ελλάς, μέλος εδώ και λίγο καιρό του United Group, λανσάρει την Eon TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολουθούν το περιεχόμενό της από οποιαδήποτε συσκευή. Οι συνδρομητές της Wind θα έχουν πλέον πρόσβαση σε αθλητικό περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο, όπως η αγγλική Premier League, η ελληνική Superleague, η ισπανική La Liga, η Bundesliga και η Ευρωλίγκα.

Η streaming πλατφόρμα AΝΤ1+ παρουσιάζει το νέο μουσικό κανάλι Just Music. Με πολυδιάστατο και πλούσιο μουσικό περιεχόμενο, υπόσχεται διαχρονικές επιτυχίες και νέες αποκλειστικές κυκλοφορίες από γνωστούς καλλιτέχνες.

Για μετά τις εθνικές εκλογές μεταφέρονται οι διεργασίες για το ούτως ή άλλως λιμνάζον ζήτημα των θεματικών αδειών, καθώς, πέραν της θεσμικής διάστασης, δεν έχει προκύψει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον.

Στα αρχικά στάδια ανάπτυξης λειτουργιών live streaming βρίσκεται το Netflix για σειρές reality και εκπομπές stand-up comedy. Το δίκτυο θα μπορούσε να αξιοποιήσει τέτοιου είδους δυνατότητες για ζωντανές ψηφοφορίες σε διαγωνισμούς ταλέντων, για να φιλοξενήσει ζωντανές εκπομπές reunion για reality shows, αλλά και για να επαναφέρει το φεστιβάλ κωμωδίας Netflix Is A Joke ως ζωντανή εκπομπή αντί για μαγνητοσκοπημένα stand-up σκετς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου