Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο εξαιρετικός συνεταίρος του Γιάννη Φιλιππάκη

Ενας κατά κοινή ομολογία εξαιρετικός μάνατζερ, ο διευθύνων τις εταιρείες του Ομίλου Φιλιππάκη, Νίκος Χαβούτης, είναι το πρόσωπο που «τρέχει» το σύνολο των εταιρειών που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του γνωστού εκδότη. Αν και δεν είχε εμπειρία στα media, ο συγκεκριμένος έχει καταφέρει σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές να κρατήσει σε απάνεμα νερά τον εκδοτικό
όμιλο του οποίου ηγείται. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, εσχάτως έχει αποφασίσει να επενδύσει, εκτός από χρόνο, και περισσότερο χρήμα, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του Ομίλου Φιλιππάκη στον αναπτυσσόμενο χώρο του Διαδικτύου.

Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο συνεταίρος του, ο κ. Χαβούτης, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, έχει πάρει εξ ολοκλήρου στα χέρια του το επιχειρηματικό πηδάλιο, απλώνοντας τη δράση του σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο προσπαθεί να συμμαζέψει (και εν πολλοίς το έχει καταφέρει) τα μαγαζιά, μειώνοντας κυρίως τις ανελαστικές δαπάνες. Παράλληλα, σχεδιάζει την ένταξη των εταιρειών στον εξωδικαστικό μηχανισμό, ενώ περιμένει ότι, με την αλλαγή της κυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές και με δεδομένη τη στοχοποίηση Φιλιππάκη, θα εκτιναχθούν οι εφημερίδες του ομίλου.

Προφανώς, για να συμβεί αυτό, ο κ. Χαβούτης (που διαθέτει και αυξημένο πολιτικό κριτήριο) επενδύει και στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έστω κι αν μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται -βάσει δημοσκοπήσεων πάντα- εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στον ορίζοντα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου