Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ζόρια στα Media του Σύριζα – Οι δυσκολίες για «Αυγή» και «Κόκκινο»

Παρά την προσπάθεια (την ύστατη ώρα) του Αλέξη Τσίπρα να μην μπει λουκέτο στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς η εξέλιξη των πραγμάτων οδηγεί προς το αδιέξοδο την εφημερίδα «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Και αυτό γιατί η προσπάθεια που έγινε να μειωθεί το λειτουργικό κόστος στα δύο μαγαζιά οδηγήθηκε σε τέλμα, γεγονός που επισπεύδει τις δυσάρεστες αποφάσεις. Ηδη στο «Κόκκινο» έχουν προκηρυχθεί στάσεις εργασίας, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις αναμένονται κατά το προσεχές διάστημα και στην αμιγώς κομματική εφημερίδα της Κουμουνδούρου.

Οπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν την πραγματική έκταση του προβλήματος, η μοναδική λύση για να αποφευχθούν τα χειρότερα είναι να υπάρξει ιδιώτης επενδυτής που θα θελήσει να αναλάβει την «Αυγή» και το «Κόκκινο».

Σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένες τις αυξήσεις στην τιμή του χαρτιού, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστεί ο κάβος. Οπως σας έχει ενημερώσει η στήλη, πιο ανώδυνη περίπτωση θεωρείται -λόγω έντονης σημειολογίας του εντύπου- ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, στη συνείδηση ουκ ολίγων συνομιλητών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει ήδη… καταδικαστεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου