Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Άνοιγμα Τσίπρα στον ΣΚΑΪ λόγω Ανδρουλάκη

Η στήλη σάς είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου να ρίξουν και πάλι γέφυρες στα μεγάλα μιντιακά μαγαζιά, τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν στοχοποιήθηκαν εκ νέου από την αξιωματική αντιπολίτευση στην προσπάθειά της να ανακάμψει στις δημοσκοπήσεις με συνταγή 2012.

Με δεδομένη την αποτυχία της στρατηγικής αυτής, αλλά και την πολιτικά έντονη περίοδο που διανύουμε, η πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ήδη το πρώτο δυναμικό άνοιγμα στον ΣΚΑΪ, μέσω της εμφάνισής του στους «Αταίριαστους», Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, η εκπομπή των οποίων είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στην Κουμουνδούρου πριν από μερικές εβδομάδες.

Φυσικά, η κίνηση αυτή είχε, εκτός των άλλων, και έντονο πολιτικό περιεχόμενο, αφού το κανάλι και συνολικά ο όμιλος του Νέου Φαλήρου έχουν επιδείξει ιδιαίτερα θετική στάση έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος, ως γνωστόν, αναπτύσσει γενικώς σημαντική δυναμική, ιδιαιτέρως στις τάξεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από τους κόλπους του κραταιού ΠΑΣΟΚ. Ως εκ τούτου, με τον τρόπο αυτό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει να αναχαιτίσει το εν λόγω ρεύμα, αφού η προσεχής εκλογική μάχη θα κριθεί δίχως αμφιβολία στον χώρο του Κέντρου.

Αλλωστε, ούτε στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου ούτε, βεβαίως, και στη στενή ομάδα Τσίπρα μπορούν να λησμονήσουν ότι η αναπάντεχη παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά, με την οποία έσπασε και το εμπάργκο της Κουμουνδούρου στο κανάλι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο, έστω και περιορισμένο, κλείσιμο της ψαλίδας από την αυτοδύναμη Ν.Δ. σε σχέση με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων μεταξύ ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια της προσέγγισης αυτής και μέχρι πού βεβαίως θα φθάσει η ανταπόκριση της άλλης πλευράς…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00