Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Social μπάχαλο: Ο Χατζηαγγελάκης και η «µούφα» βόµβα

Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που έγινε γνωστός από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», συνελήφθη για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», καθώς τηλεφώνησε στο θέατρο «Ακάδημος» όπου εργάζεται, ισχυριζόμενος ότι δήθεν υπάρχει βόμβα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Μια «πλάκα μεταξύ συναδέλφων» χαρακτήρισε μέσω Facebook τη φάρσα, που κινητοποίησε την Αστυνομία, και ύστερα προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανώριμη συμπεριφορά του – ζητώντας συγγνώμη. Αυτό όμως που ήθελε να προκαλέσει το πέτυχε στο 100%. Κοίτα, όλοι έχουμε κάνει βλακείες. Κι εμείς όταν ήμασταν στη Σχολή Σταυράκου και μια μέρα που βαριόμασταν πήραμε τηλέφωνο (από το απέναντι περίπτερο) και είπαμε για βόμβα – για να γλυτώσουμε το μάθημα. Αλλά ήμασταν 20άρηδες.

Ο Χατζηαγγελάκης είναι 36 ετών. Η ερώτηση λοιπόν είναι: Εχει δικαίωμα στα 36 του ένας άνθρωπος να κάνει μ@@κίες; Εγώ πιστεύω ότι το έκανε για να γίνει πανικός και συγχρόνως να διαφημίσει την παράσταση όπου συμμετέχει. Κι ο πανικός έγινε και οι τηλεοπτικές εκπομπές πήραν την τρίχα και την έκαναν τριχιά. Μείζον θέμα.

Οχι για κανέναν άλλο λόγο – αλλά επειδή ο λεγάμενος ήταν για τρία χρόνια γκόμενος της Μαίρης Συνατσάκη. Και το όνομα Συνατσάκη, ως γνωστόν, «πουλάει». Αυτή η κακόγουστη φάρσα ήταν αρκετή για να γίνει το όνομα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη η top είδηση των ημερών. Βέβαια, και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις τηλεοπτικές τσαπερδόνες – όχι με την υποκριτική του ή κάποια παράστασή του, αλλά με τα γκομενικά του, με τις γυμνές φωτογραφίες του στο Instagram, με τις σχέσεις του και τέτοια «καυτά» θέματα.

Δεν τον ήξερα και αποφάσισα να μάθω. Λοιπόν, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έχει καταγωγή από την Ορεστιάδα και το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Επαιζε μπάλα και μια μέρα με έναν φίλο του πήγαν σε μια θεατρική ομάδα να «χτυπήσουν» γκόμενες, αλλά τους «χτύπησε» η μαγεία του θεάτρου.

Αμ έτσι πες μου… Η εμφάνισή του στην τηλεόραση τον έκανε γνωστό, η Συνατσάκη τον έκανε ακόμα πιο γνωστό και φτάσαμε τώρα να κάνει φάρσες με βόμβες. Χαμός στα social, λαϊκό δικαστήριο… και η απόφαση βγήκε: Ενοχος ο κατηγορούμενος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου