Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Κοττάκης και οι επαφές µε τον Σβέρκο της «Αυγής»

Ενα ενδιαφέρον μιντιακό παρασκήνιο δημοσιεύθηκε στη στήλη «Βig Μouth» του καλού οικονομικού site powergame.gr και την αντιγράφουμε ως έχει:

«Θυμάστε εκείνον τον μύθο που ήθελε κάποιους φίλους του παλιού Καραμανλή να βρίσκονται πολύ κοντά στον Τσίπρα, τον Καρτερό και τους υπόλοιπους της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Αν ναι, θα θυμάστε και τα περί τσιπροκαραμανλισμού και όλων των άλλων, που συνέδεαν τα δύο πολιτικά στρατόπεδα.

Επίσης, υποθέτω ότι γνωρίζετε ότι ο προσωπικός βιογράφος του νεότερου Καραμανλή, που έχει γράψει μέχρι και για το περίφημο σχέδιο δολοφονίας του προέδρου Κώστα, είναι ο διευθυντής της εφημερίδας “Εστία”, που τα τελευταία χρόνια ανήκει στον όμιλο της ιστορικής εφημερίδας “Espresso”, Μανώλης Κοττάκης.

Εκείνο που ενδεχομένως να μη γνωρίζετε είναι η πληροφορία που θέλει τον τελευταίο να συζητά με το ραδιόφωνο του Alpha να ξεκινήσει ραδιοφωνική εκπομπή παρέα με τον Νίκο Σβέρκο, που, αν δεν κάνω λάθος, είναι επικεφαλής σε κάτι sites που κινούνται πέριξ της κομματικής “Αυγής”. Οι πληροφορίες που θέλουν την εκπομπή να τιτλοφορείται “Η ώρα του τσιπροκαραμανλισμού” ελέγχονται ως ανακριβείς».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου