Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Social μπάχαλο: Ο Σερβετάλης, ο Ιονέσκο και το εµβόλιο!

Ο Αρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, δεν δέχεται τον διαχωρισμό ανθρώπων και γι’ αυτό αποχώρησε από την παράσταση. Ως εκ τούτου ο «Ρινόκερος» στο Θέατρο Κιβωτός κατέβηκε.

Πλημμύρισε και πάλι το Facebook από σχόλια, υπέρ και κατά αυτής της θέσης και απόφασης. Οι αντιεμβολιαστές πανηγυρίζουν και οι υπόλοιποι τον κατακρίνουν, με κορυφαίο το σχόλιο της ηθοποιού Φαίης Κοκκινοπούλου, η οποία έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους της παράστασης) αποφάσισε να μη συνεχίσει κι έτσι ηθοποιοί, τεχνικοί, ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας κτλ. θα μείνουν όλοι άνεργοι». Δεν ξέρω τι να πω.

Μου αρέσει ο Σερβετάλης ως ηθοποιός, είμαι εμβολιασμένος, λυπάμαι που θρηνούμε τόσα θύματα από τον COVID, παρακολουθώ τι γίνεται κυρίως στην Ευρώπη και έχω κάνει το δικό μου lockdown. Δεν πάω πουθενά, δεν βλέπω σχεδόν κανέναν και περιμένω να περάσει το 6μηνο για να κάνω την τρίτη δόση. Επίσης, χαίρομαι που μαθαίνω πως στα εμβολιαστικά κέντρα γίνεται και πάλι χαμός από κόσμο, που έστω και καθυστερημένα τρέχει να εμβολιαστεί.

Οταν ήμασταν μικροί, κάναμε ένα σωρό εμβόλια για αρρώστιες που τις εξαφανίσαμε. Κάθε χρόνο κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης, αλλά αρνούμαστε να κάνουμε το εμβόλιο για τον COVID;
Δεν ξέρω τι να πω.

Αλλά πρέπει να πω ότι σέβομαι τους επιστήμονες – εκτός από μερικά κτήνη που καταπατούν καθημερινά τον όρκο τους. Είμαι ευγνώμων απέναντι στην επιστήμη κι αυτός είναι ο βασικός και πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν ήμουν ποτέ αντιεμβολιαστής.

Ξαναγυρνώντας στο έργο «Ρινόκερος» -το οποίο έχω δει-, θέλω να πω ότι είναι ένα έργο το οποίο αποκαλύπτει τις κοινωνικές αρρώστιες που με διάφορα άλλοθι μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο. Προφήτης ο Ιονέσκο. Ολα όσα έγραψε το 1959 σε αυτό το έργο είναι η εποχή μας. Είμαστε ζώα, τόσο μοναχικά και επιθετικά όσο ποτέ.

Τις προάλλες είχαμε σε 24 ώρες 105 νεκρούς , 7.287 κρούσματα και 608 διασωληνωμένους. Αν οι αριθμοί μάς λένε κάτι…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00