Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γκρίνια για τα ανοίγµατα της ΕΡΤ2 – Ποιος ο λόγος της δυσαρέσκειας

ΕΡΤ

Μουρμούρες που ακούγονται μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου έχει προκαλέσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής το εγχείρημα της αναγέννησης της ΕΡΤ2 με μια σειρά προγραμμάτων, στα οποία αναφέρθηκε αναλυτικά η στήλη τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο λόγος της δυσαρέσκειας που παρατηρείται στις τάξεις ορισμένων μεγαλοσχημόνων είναι η απόφαση Ζούλα – Γαμπρίτσου να αποδεσμευθούν ποσά-έκπληξη για εκπομπές που κάθε άλλο παρά δεδομένη έχουν την επιτυχία, πολλώ δε μάλλον όταν προορίζονται για ένα κανάλι που είναι βέβαιο ότι δεν θα πρωταγωνιστήσει ποτέ στους πίνακες της τηλεθέασης. Ως εκ τούτου, όπως διαμηνύουν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στην κρα- τική τηλεόραση, για ένα τέτοιο project θα μπορούσαν να δαπανηθούν πολύ λιγότερα χρήματα (και κατ’ επέκταση να περιοριστεί το σχετικό ρίσκο) και να προκύψει αντίστοιχο αποτέλεσμα στο πεδίο της τηλεθέασης από τις νέες εκπομπές (10 τον αριθμό) που θα λανσαριστούν.

Στον αντίποδα, μεταξύ των συγκεκριμένων προγραμμάτων υπάρχουν ορισμένα που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ, και μάλιστα για μικρό αριθμό επεισοδίων, ενώ κάποια άλλα φλερτάρουν με ακόμα μεγαλύτερα νούμερα. Στο πλαίσιο αυτό, μόνο έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός ότι η «Επιχείρηση ΕΡΤ2» απασχολεί το πρωθυπουργικό στρατηγείο, τον αρμόδιο υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, και τους συνεργάτες του, με τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης να εντάσσεται με τον τρόπο αυτόν σε ένα άτυπο καθεστώς προσωρινής εποπτείας…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00