Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γυναίκα-αρπακτικό η Κλοντιάνα Τσέλο – Ισχυρίζεται ότι είναι εξώγαμο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Γυναίκα-αρπακτικό που οδήγησε κάποιους από τους συντρόφους της σε οικονομική καταστροφή χαρακτηρίζουν την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο συγγενείς της, αλλά και άνθρωποι που τη γνώρισαν από κοντά ή έκαναν σχέση μαζί της.

Χθες, η 49χρονη Αλβανίδα πήρε το δρόμο για τη φυλακή, καθώς αμέσως μετά την απολογία της κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, τον οποίο την περασμένη Πέμπτη πυροβόλησε 5 φορές έξω από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι, την ώρα που είχε παραλάβει από το σχολείο τη 13χρονη κόρη του. Η Τσέλο είχε χάσει το 2015 την επιμέλεια του μικρού κοριτσιού, το οποίο μεγάλωνε με το γιατρό πατέρα της και τη Βρετανίδα σύζυγό του. Έκτοτε είχε γίνει η σκιά της οικογένειας, ενώ κατηγορούσε τον 68χρονο ότι κακοποιούσε την κόρη του και τη χρησιμοποιούσε προκειμένου να αρπάξει την αμύθητη περιουσία που είχε η ίδια στην Αλβανία και έφτανε τα 3.000.000.000 ευρώ.

Στην απολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι το όπλο με το οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον Γιώργο Νέο ήταν δικό του και πως εκείνη βρέθηκε σε θέση άμυνας. Την ίδια ώρα, εμφανίζεται λαλίστατη σε τηλεοπτικές εκπομπές όπου ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα βιασμού του 68χρονου οφθαλμίατρου, με τον οποίο, όπως ισχυρίστηκε, έκανε εξωσυζυγική σχέση μόνο και μόνο για να μη μάθει κάποτε το παιδί της ότι ήταν καρπός βιασμού. Ταυτόχρονα, επιμένει ότι το όπλο το κρατούσε ο οφθαλμίατρος, ενώ έφτασε να αμφισβητήσει ακόμα και τη σοβαρότητα των τραυμάτων του. «Στον ώμο είχε χτυπήσει. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, ποιος ξέρει πόσα θα πλήρωσε τους γιατρούς», είπε σε ένα νέο παραλήρημά της, ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου. Ζούμε από θαύμα. Μακάρι να μας είχαν δολοφονήσει, δεν θα υποφέραμε τόσο. Μακάρι να μας είχαν σκοτώσει», είπε η εικαστικός μέσα από τα κρατητήρια.

Ωστόσο, τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από τη ζωή της, από ανθρώπους που έπεσαν θύματα αυτής της γυναίκας-αράχνης, μάλλον δείχνουν μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η πολυτελής ζωή. Σύμφωνα με τον ANT1, ο τελευταίος της σύντροφος, ο άνθρωπος δηλαδή που ήταν μαζί της μέχρι πριν από λίγους μήνες, έφτασε να δουλεύει σήμερα σαν νεκροθάφτης για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα, ενώ πριν τη γνωρίσει είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια, καθώς ήταν ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ σε τουριστική περιοχή σε νησί του Ιονίου, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει. Άλλος σύντροφός της, που δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί της, της δάνεισε 85.000 ευρώ. Τρίτος της σύντροφος ξεπλήρωσε τις δόσεις του «θηριώδους» τζιπ που είχε αγοράσει η «αχόρταγη» ζωγράφος. Στα πολλά προφίλ της που διατηρούσε στο Facebook ανέβαζε φωτογραφίες από πολυτελέστατα ξενοδοχεία ή σκάφη, καθώς και από μακρινά ταξίδια της. Φωτογραφιζόταν συχνά με επωνύμους, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος.

«Δεν γνώριζα το γιατρό. Την κατηγορούμενη την έχω γνωρίσει», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος και συμπλήρωσε: «Ένας ευχάριστος άνθρωπος ήταν όταν τη γνώρισα εγώ. Τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Πάνω από 15 χρόνια. Άμα γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς μια τέτοια ιστορία. Έχουν δει τόσα τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή που όλα μπορεί να συμβούν». Σε ερώτηση για το πόσο διήρκεσε η μεταξύ τους σχέση, ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε: «Τίποτα, τίποτα. Διήρκεσε πολύ λίγο».

Ο λευκός γάμος και ο τέως

Υπενθυμίζεται ότι η Κλοντιάνα Τσέλο, όταν δημιούργησε 6μηνη σχέση με τον 68χρονο οφθαλμίατρο, ήταν ήδη παντρεμένη στην Κεφαλονιά με έναν ναυτικό. Ο άνθρωπος αυτός αρχικά είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού της, την οποία όμως απέσυρε αργότερα. Τον ναυτικό τον είχε γνωρίσει το 2002, όταν παρουσιάστηκε στο νησί σαν Ιταλίδα εικαστικός. Κάτοικοι που γνώριζαν το ζευγάρι, λένε ότι είχε ζητήσει από τους γονείς του να φύγουν από το σπίτι τους για να το μετατρέψει σε ατελιέ, μετά το γάμο του φανέρωσε την καταγωγή της, ενώ αρκετοί από το νησί υποστήριξαν ότι ο γάμος τους ήταν λευκός, ώστε η εικαστικός να λάβει τα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα.

Η Κλοντιάνα ή Κριστιάνα Τσέλο έφτασε να ισχυρίζεται πως ήταν νόθο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ότι την άφησαν στην Αλβανία για να ξεχαστεί η ιστορία. Την ίδια ιστορία ωστόσο έλεγε και σε ανάρτησή της στο Facebook όταν υποστήριζε ότι μητέρα της ήταν η αείμνηστη κληρονόμος της σοκολατοποιίας Παυλίδη, Ασπασία. Σημειώνεται ότι σε βάρος της κατηγορουμένης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου