Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Ηταν ο ανάδροµος…

Αλλο που δεν θέλουν οι χρήστες των social media. Μια έξαρση θυμού, αγανάκτησης και νεύρων από κάποιες παρουσιάστριες έδωσε τροφή εβδομάδων. Πρώτα είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να θυμώνει πολύ με την παράσταση στις Φυλακές της Τρίπολης που έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και που το είχαν ως θέμα στην εκπομπή της.

Με το που το είδε, ήθελε να τα σπάσει όλα εκεί μέσα. Τα έβαλε με όλους -πάνελ και αρχισυντάκτη-, άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια, η οποία, όπως πάντα, ήταν φουλ μακιγιαρισμένη και ατσαλάκωτη. «Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά», βροντοφώναξε η υπερμακιγιαρισμένη.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που έμαθε ξαφνικά πως θα έχουν καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής. Την πιάσανε τα νεύρα της την παρουσιάστρια με το 12ποντο! «Τι; Τον καλέσαμε; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα».

Το κακό τρίτωσε με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία θύμωσε με μια συνέντευξη κάποιου νεαρού ηθοποιού που αναφέρθηκε στον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη και δεν το κόψανε στο μοντάζ. «Τι μου το κολλήσατε αυτό σε μια ωραία συνέντευξη; Μου το χαλάσατε. Τώρα τι νόημα έχει να σχολιάσουμε; Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα, γιατί μου το καταστρέψατε».

Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά αυτές οι παρουσιάστριες δεν ξέρουν τη θεματολογία των εκπομπών τους; Πάνε για εκπομπή αδιάβαστες, χωρίς να ξέρουν τους καλεσμένους, χωρίς να έχουν δει τα θέματα ή τα videos; Ρητορική ερώτηση, θα μου πεις, γιατί όλοι ξέρουμε πως, όταν οι συνεργάτες τους ετοιμάζουν τις εκπομπές, αυτές ασχολούνται με τα ρούχα, τα τακούνια, το μακιγιάζ, το χρώμα του κραγιόν και την απόχρωση του χρωμοσαμπουάν.

Αλλά τελικά, παιδιά μου, υπάρχει η εξήγηση.

Για όλα αυτά τα στραβά κι ανάποδα που συνέβησαν, για όλα, φταίει ο ανάδρομος! Ε, πες το μου, βρε κούκλα μου, να ησυχάσω!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00