Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Aδιάσειστα τα στοιχεία κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τι είπε για το σενάριο αλλαγής του επιθέτου της μικρής Λυδίας

«Καταπέλτης» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι η πρόταση του εισαγγελέα, Γιώργου Νούλη, για το στυγερό έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

 

Για την πρόταση του εισαγγελέα αλλά και την επιμέλεια της μικρής Λυδίας μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, που τόνισε ότι η πρόταση του εισαγγελικού λειτουργού «αξιοποιεί κάθε στοιχείο της δικογραφίας» και «θα υποβοηθήσει ιδιαίτερα το δικαστικό συμβούλιο». «Αν διαβάσει κανείς την πρόταση, δίνει σαφή και πλήρη εικόνα για όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ κατά της Καρολάιν και του σκυλιού. Αιτιολογεί κάθε σκέψη του ο κύριος εισαγγελέας. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης.

Απαντώντας σε ερώτηση για φήμες ότι ο πιλότος δεν είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν, ο κ. Χαρμάνης είπε ότι «αυτά μπορεί να είναι και υποβολιμαία». Μιλώντας για τη μικρή Λυδία, ο κ. Χαρμάνης είπε ότι δόθηκε η οριστική γονική μέριμνα στη μητρική γιαγιά και ορίστηκε και κάποια επικοινωνία με την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σημειώνοντας πως οι σχέσεις μεταξύ των δυο οικογενειών «είναι αρμονικές». Ακόμη, ο κ. Χαρμάνης ξεκαθάρισε ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη από την οικογένεια της Καρολάιν να ζητήσουν την αλλαγή του επιθέτου της μικρής.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00