Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τετ-α-τετ Παπαδρόσου µε Κοσιώνη – Στραβελάκη

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ τις καθημερινές, Σία Κοσιώνη, αλλά και τον άνκορμαν του Σαββατοκύριακου, Νίκο Στραβελάκη, είχε στα μέσα της εβδομάδας ο Βασίλης Παπαδρόσος.

Οι σχετικές συζητήσεις έχουν πυκνώσει πολύ το τελευταίο διάστημα υπό την πίεση του ανταγωνισμού και των χαμηλών πτήσεων στην τηλεθέαση και ακολουθούν τις αντίστοιχες με στελέχη του ενημερωτικού τομέα. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, το επίμαχο ζήτημα σε αυτή τη φάση είναι οι μετασχηματισμοί που θα μπορούσαν να υπάρξουν στο περιεχόμενο των δελτίων και στον τρόπο προσέγγισής τους, καθώς και στα πρόσωπα που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την τακτική αυτή.

Εξάλλου, θέματα όπως το χαμηλό lead-in ή η εν γένει αναιμική φετινή παρουσία του τηλεοπτικού σταθμού άπτονται άλλων παραμέτρων και παραγόντων, οπότε είναι και πιο πολύπλοκα. Ωστόσο, οι πιέσεις της διοίκησης και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου για άμεση βελτίωση της εικόνας της ναυαρχίδας του καναλιού οδηγούν σε μια συνεχή, όσο  και αγωνιώδη διαδικασία εξεύρεσης εναλλακτικών λύσεων.

Πάντως, στην κουβέντα με τους δύο παρουσιαστές τέθηκε, μεταξύ άλλων, και το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ φαινόμενο των αργών ανακλαστικών που επιδεικνύει ο τομέας ενημέρωσης σε μια σειρά από κρίσιμες ειδήσεις, όπως εσχάτως για το περιστατικό με τους αστυνομικούς και τον θάνατο του νεαρού Ρομά στο Πέραμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου