Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι για τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Από υποψήφιους είμαστε κομπλέ για το νέο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Την ώρα που οι παρασκηνιακές ζυμώσεις στους κόλπους των συνδικαλιστικών παρατάξεων βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο ενόψει των αρχαιρεσιών, μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον 20 υποψήφιοι.

Το σύνολο των νυν μελών του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ (Σταύρος Καπάκος, Κυριάκος Θεοδωρακάκος, Δημήτρης Κουμπιάς, Ευάγγελος Τάτσης, Νίκος Μιχαλίτσης, Νίκος Καρούτζος, Μάρκος Γκανάς, Αγγελική Σταθάτου, Κώστας Ντελέζος, Κωνσταντίνος Δαυλός) θα κατέλθει και πάλι στις εκλογές του Οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται έντονα τα ονόματα μιας σειράς άλλων πιθανών υποψηφιοτήτων.

Ο λόγος για τις περιπτώσεις των Αγγελικής Γυπάκη, Αναστάσιου Φωκιανίδη, Κώστα Κορέλη, Γιάννη Αγγέλη, Τάσου Αναστασιάδη και Κώστα Χατζηγεωργίου. Στο μεταξύ, 4.566 ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό υπέβαλαν αίτημα για συμμετοχή τους στις επικείμενες αρχαιρεσίες του μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οσοι έχουν υποβάλει αίτημα συμμετοχής και έχουν λάβει και το σχετικό απαντητικό e-mail περί επιτυχούς καταγραφής του αιτήματός τους θα ειδοποιηθούν αρμοδίως, μετά τον έλεγχο και την έγκριση του εκλογικού καταλόγου, για το άνοιγμα της ψηφιακής κάλπης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου