Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Γη της ελιάς»: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει τώρα ανάμεσα σε Στέφανο και Μυρτάλη

H επιτυχημένη σειρά του Mega πέτυχε διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η «Γη της ελιάς» ήρθε πρώτη στην prime time τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 25,1% και ακολούθησε το «The Voice» με 21,1%, το «Dancing with the Stars» με 14% και η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» με 12,6%. Όσον αφορά
στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» είχε μέσο όρο 18,7%, το «The Voice» 16,9%, το «DWTS» 14,6% και η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» 13,8%.

Η σειρά του Mega που αγάπησε το κοινό έρχεται στα επόμενα επεισόδια με καταιγιστικές εξελίξεις. Η Αρετή και η Ελένη δημιουργούν μία πολύ δυνατή συμμαχία. Η νέα ηρωίδα δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη και γοητευμένη από τον Στέφανο, με την Αρετή να ελπίζει πως ο γιος της θα ξεκολλήσει επιτέλους από τη Μυρτάλη. Η Ελένη έρχεται όλο και πιο κοντά του, με τις ευλογίες της Αρετής. Ο Στέφανος, αν και γοητευμένος από την ιδιαίτερη παρουσία της, δεν μπορεί να ξεπεράσει την αγαπημένη του Μυρτάλη. Στο μεταξύ, η νεαρή πρωταγωνίστρια προσπαθεί να συνέλθει μετά την απαγωγή της. Η δίκη ξεκινάει και όλα ανατρέπονται με τη διαθήκη του Ιπποκράτη.

Η Αρετή πιέζει διαρκώς την Ελένη, με την ίδια να αισθάνεται αρκετά φορτισμένη, αλλά και αισιόδοξη. Ο Στέφανος είναι συντετριμμένος αυτήν την περίοδο, με την Ελένη να κερδίζει έδαφος. Σε μία τους έξοδο στην Αρεόπολη, η Μυρτάλη θα συναντήσει το ζευγάρι, με τη γνωριμία αυτή να είναι πολύ αμήχανη. Η Μαρίνα θα συμβουλεύσει τη φίλη της να πλησιάσει τον πρώην σύντροφος της, κόβοντας τον «αέρα» της Ελένης. Ο Στέφανος και η Μυρτάλη θα βρεθούν οι δυο τους, με αφορμή τη Βασιλική, με το πάθος να φουντώνει.

Μία πολύ έντονη στιγμή έρχεται στα επόμενα επεισόδια, με το ζευγάρι να ετοιμάζει μία δυνατή επανένωση. Στο μεταξύ, η Ελένη δεν τα παρατάει. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου