Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οι αποκαλύψεις-σοκ για τη «Γη της ελιάς»

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega, Αντρέας Γεωργίου, βρέθηκε χθες στο πλατό του «Mega καλημέρα» και εκτός από τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζει για τη συνέχεια της «Γης της ελιάς» είπε και πολλά άλλα.

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στο Λονδίνο, το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία», εξομολογήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές. Ο γνωστός σκηνοθέτης έδωσε πολύ δυνατά spoilers για τη συνέχεια της σειράς:

«Αυτήν την εβδομάδα η Αρετή καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αρχίζει να ψάχνεται. Με αφορμή ένα ψέμα που λέει ο Στάθης, θα αρχίσει να υποψιάζεται. Κάτι δεν της αρέσει σε όλο αυτό. Η Αρετή δεν είναι και εύκολος άνθρωπος όταν της μπει κάτι στο μυαλό. Εγώ περίμενα υστερία, αλλά η Βάνα έχει αποφασίσει ότι θα το πάει πιο έξυπνα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για μένα το ενδιαφέρον είναι η πρόταση γάμου που γίνεται στη Μυρτάλη από τον Αλέξη αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση. Αυτός το ζει κανονικά, θεωρεί ότι είναι δική του. Της δίνει και μια προθεσμία. Της λέει “αν δεν είναι μαζί στη ζωή, θα είναι μαζί στο θάνατο”. Θα δούμε αν αυτό το λάθος θα ανατρέψει τα γεγονότα. Θα δούμε επίσης και την Άννα που θέλει να εκδικηθεί τον Δημήτρη με κάθε τρόπο και τον εκβιάζει για να ρίξει το παιδί που έχει ψέματα ισχυριστεί ότι έχει. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Κωνσταντίνο να ψάξει τα πάντα για την Αντιγόνη γιατί σκέφτεται ότι είναι η κόρη του. Το θέμα είναι ποιος θα το μάθει πρώτο. Οι δύο μάρτυρες θα απελευθερωθούν και πλέον ένοχος για το φόνο είναι ο Νίκολας, αφού βρέθηκε στο σπίτι του το φονικό όπλο».

Αναφέρθηκε, τέλος, και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο «Τατουάζ». «Πολλές φορές μπορεί να επιλέξεις έναν άνθρωπο που λόγω του βάρους του ρόλου να φαίνονται περισσότερο οι ατέλειές του» ανέφερε και συνέχισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους γιατί δεν ταιριάξαμε. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε κάποια επαφή. Δεν του πρότεινα κάποια άλλη δουλειά γιατί δεν υπήρχε κάτι που να του ταιριάζει. Προσπαθούμε να έχουμε και καινούργιο καστ. Ο Στέφανος ο Μιχαήλ που είναι σαν αδερφός μου, δεν μπορούσε να παίξει γιατί είπαμε ότι δεν θα παίξει κανείς από προηγούμενες σειρές».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00