Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Συναγερµός» για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Ολος ο μηχανισμός του ΑΝΤ1 έχει πέσει πάνω από την πρωινή ζώνη του καναλιού τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, αφού μετά πολλά χρόνια η σταθερά που λεγόταν «Γιώργος Παπαδάκης» κλυδωνίζεται επικίνδυνα στο μέτωπο της τηλεθέασης, ενώ και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν φαίνεται να μπορεί να ξεφύγει κατά πολύ από την πτωτική πορεία της τελευταίας διετίας.

 

Την ίδια στιγμή, το πείραμα με την ενημερωτική ζώνη-μαμούθ του Σαββατοκύριακου, διάρκειας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι (με Στάθη – Ρογκάκο αρχικά και Κουτροκόη – Φουρλή στη συνέχεια), δεν φαίνεται να πετυχαίνει, αφού οι επιδόσεις των πολύ πρωινών ωρών δεν διαφοροποιούνται από τις αντίστοιχες του «Καλημέρα, Ελλάδα».

 

Είναι χαρακτηριστικό πως από την ημέρα της πρεμιέρας για τη φετινή σεζόν ο πολύπειρος δημοσιογράφος κινείται στα νεανικά κοινά ακόμη και σε μονοψήφια νούμερα, ενώ και στο σύνολο του κοινού τα 20άρια και τα 25άρια του παρελθόντος φαντάζουν μακρινή ανάμνηση. Ηδη, στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού του Αμαρουσίου επικρατεί έντονη ανησυχία, καθώς, ως γνωστόν, η πρωινή ζώνη συνιστά κλειδί για τη συνέχεια, αφού στη διάρκειά της μπαίνουν στην εξίσωση οι πρώτοι πελάτες της τηλεθέασης για το επόμενο εικοσιτετράωρο.

 

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, οι όποιες βελτιωτικές κινήσεις θα έχουν χρονικό ορίζοντα έως τα τέλη Οκτωβρίου και από κει και πέρα θα ληφθούν πιο δραστικές αποφάσεις. Κι αν ο Γιώργος Παπαδάκης δικαιούται και είναι στοαπυρόβλητο λόγω της διαχρονικότητάς του, αλλά και της πίστης ότι το «Καλημέρα, Ελλάδα» θα βρει τον βηματισμό του σε αυτό το νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι κινήσεις ενίσχυσης στα υπόλοιπα μέτωπα αναμένονται ιδιαίτερα αποφασιστικές, με ζητούμενο την άμεση άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης.

 

Μάλιστα, στο κομμάτι της λύσης αυτού του γόρδιου δεσμού εμπλέκονται άπαντες, από τον Στρατή Λιαρέλλη μέχρι τον Κώστα Τσιακανίκα και τον Τζώρτζη Ποφάντη, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή μεταξύ τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου