Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οδεύει προς ΑΝΤ1 ο Φοίβος Κλαυδιανός

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της στήλης για τη μετακόμιση της Κάτιας Μακρή στον ΑΝΤ1. Η έμπειρη δημοσιογράφος θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ρόλο της σχολιάστριας του κεντρικού δελτίου, έπειτα από πολλά χρόνια κι ενώ μεσολάβησε η παρουσία της έμπειρης δημοσιογράφου στο Star.

 

Ωστόσο, το κανάλι του Αμαρουσίου και ο διευθυντής του ενημερωτικού τομέα, Κώστας Τσιακανίκας, αναζητούσαν εδώ και καιρό ένα πρόσωπο για να παρουσιάζει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καταλήγοντας, απ’ ό,τι φαίνεται, σε ένα πρόσωπο που έχει γνωριμία ετών και προφανώς καλή χημεία με τον κορυφαίο άνκορμαν, λόγω της θητείας του στον Ομιλο Real.

 

Πρόκειται για τον πολιτικό συντάκτη Φοίβο Κλαυδιανό, ο οποίος θα σχολιάζει την επικαιρότητα από την οπτική γωνία της Κουμουνδούρου. Πάντως, σε ό,τι αφορά την Κάτια Μακρή, είναι πολύ πιθανό να έχει ακόμα πιο διευρυμένο ρόλο στον ΑΝΤ1, ακόμα και στο επιτελικό κομμάτι. Στο μεταξύ, εσχάτως έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα τράμπας μεταξύ της Μαρίας Σαράφογλου  και της Ρίτσας
Μπιζόγλη . Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο, η πρώτη θα μετακινηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, με τη Ρίτσα Μπιζόγλη να αναλαμβάνει το καθημερινό του μεσημεριού.

 

Αιτία αυτών των ζυμώσεων δεν είναι άλλη από τις χαμηλές πτήσεις του δελτίου του Σαββατοκύριακου, που προβλημάτισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τους επιτελείς του τηλεοπτικού σταθμού. Ως εκ τούτου, αναζητούνται λύσεις, χωρίς, πάντως, μέχρι νεωτέρας, να υφίστανται πληροφορίες περί λήψης οριστικών αποφάσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου