Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στο «Mega το καλό»

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της στο Mega, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει, που έχει ξεκινήσει δηλαδή ούτως ή άλλως. Έχουμε γενικά τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να τα πούμε κι επίσημα μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not».

 

«Αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει έτσι όλο το καλοκαίρι, να περάσει όμορφα για όλους μας και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Και
να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα. Για την ομάδα, για τις ώρες, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι», πρόσθεσε επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Η Ελένη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ έχω και μια ιδιαίτερη και γλυκιά αδυναμία στην Ελένη και χαίρομαι τώρα που θα τη βλέπω πιο συχνά, μιας και θα είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είναι μεγάλη μου χαρά»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 14 Ιουλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου