Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

ΣΚΑΪ:Η αναδιάρθρωση και οι αλλαγές της νέας σεζόν

Στη διαδικασία υλοποίησης ενός πλάνου εξισορρόπησης των οικονομικών του δεδομένων, αλλά και της λειτουργίας του εν γένει, βρίσκεται αυτή την περίοδο ο ΣΚΑΪ ενόψει και της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια σειρά ανακατατάξεων σε ορισμένους κομβικούς τομείς της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού, της αρτιότερης αξιοποίησης του στελεχικού δυναμικού, αλλά και έναν αριθμό απομακρύνσεων σε μέτωπα όπου παρατηρούνται δυσλειτουργίες ή έλλειψη συνεννόησης και κοινών κωδίκων, οπότε εισέρχεται στην εξίσωση το σενάριο των απομακρύνσεων και των αντίστοιχων αντικαταστάσεων.

 

Οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνουν φυσικά χώρα σε  συσκέψεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου, της Εύης Κουτσαυτάκη και των επικεφαλής του προγράμματος και της ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου  και Αλκηστης Μαραγκουδάκη  αντίστοιχα.  Στο πλαίσιο αυτό, απομακρύνθηκε η δημοσιογράφος Εύα Περώνα, που κάλυπτε ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που, πέραν της σηματοδότησης ενός πιθανού μπαράζ μετασχηματισμών το επόμενο διάστημα, δημιουργεί ζήτημα σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση των βασικών παρουσιαστών των ενημερωτικών εκπομπών στο κανάλι του Νέου Φαλήρου για την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Βλέπετε, πριν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η δημοσιογράφος είχε επιλεγεί για να αντικαταστήσει από κοινού με τον Κωνσταντίνο Δαυλό τον Γιώργο Αυτιά στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

 

Στο μεταξύ, και ενώ παραμένει θολό το τοπίο όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με το«Big Brother», έγινε γνωστό ότι ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί προετοιμάζει για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef», οποίο παλαιότερα είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1, προκειμένου να το ρίξει στην αρένα ως αντίπαλον δέος του «Master Chef» του Star. Πρόκειται για επένδυση που πιστεύουν πολύ στον ΣΚΑΪ και πλέον αναμένεται η ομάδα των συντελεστών…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου