Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Κύµα φυγής στο Open, αποχωρεί και ο Αντώνης Λιάρος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία «αποψίλωσης» του στελεχικού δυναμικού του Open, αφού στις αποχωρήσεις προσώπων του ενημερωτικού τομέα, που ξεκίνησαν περίπου πέρυσι τέτοιον καιρό, αλλά και στο κύμα φυγής ολόκληρων προγραμμάτων από την ψυχαγωγία, το οποίο καθιστά εκ προοιμίου προβληματική την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για το κανάλι της Παιανίας, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα ηχηρό αντίο.

 

Πρόκειται, μάλιστα, για την περίπτωση ενός κορυφαίου στελέχους της ενημέρωσης, με ευθεία αναφορά στον επικεφαλής του τομέα, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που τον επέλεξε για τον στενό κύκλο των συνεργατών του και με τον οποίον γνωρίζονταν από τα χρόνια της κοινής συνύπαρξής τους στο παλαιό Mega.

 

Ο λόγος για τον πολύπειρο Αντώνη Λιάρο , ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε πόστο αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, το οποίο παρουσιάζει η Λίνα Δρούγκα. Οπως είχε γράψει η στήλη, εδώ και λίγο καιρό είχαν αρχίσει να υπάρχουν διαδοχικές εντάσεις στους κόλπους της ηγετικής ομάδας του ενημερωτικού τομέα του Οpen, με τις σχέσεις Παναγιωτόπουλου – Λιάρου να χαρακτηρίζονται από σειρά σοβαρών διαφωνιών.

 

Τελικώς, πριν από μερικές ημέρες το ποτήρι ξεχείλισε, όταν, εξαιτίας της παρουσίας ενός θέματος στο δελτίο, ο Αντώνης Λιάρος βγήκε από τα ρούχα του και μάλιστα κατέβηκε έξαλλος στο στούντιο. Την επομένη, ειδοποίησε πως δεν επρόκειτο να εμφανιστεί στη σύσκεψη και στο κοντρόλ και ακριβώς μία ημέρα αργότερα διεμήνυσε πως επιθυμεί τη διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

 

Οπως γίνεται αντιληπτό, η εξέλιξη αυτή συνιστά σημαντικό χτύπημα για το γόητρο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος, εν μέσω της απόλυτης ρευστότητας που επικρατεί στο κανάλι σε όλα τα επίπεδα, βλέπει να εγκαταλείπει το καράβι ένας από τους νπλέον στενούς και άμεσους συνεργάτες του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου