Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN:Στη Ρωσία ο Σαββίδης, στον αέρα το πρόγραµµα

Απόλυτη ρευστότητα και ανησυχία επικρατούν στην Παιανία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει σε ρωσικό έδαφος και οι στενοί του συνεργάτες κάνουν τις… σφίγγες όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι για κομβικά ζητήματα της λειτουργίας του Open, με πιο σημαντικό βεβαίως αυτό του μπάτζετ, φαίνεται πως τίθεται σε αμφισβήτηση ακόμα και η συνέχιση εκπομπών που αποτελούσαν φάρους αισιοδοξίας σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά για το κανάλι και η οποία μέχρι πρότινος φάνταζε ως δεδομένη.

 

Ο λόγος, βεβαίως, πριν απ’ όλους, για την Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε», που στα μέσα της εβδομάδας δεν δίστασε να αφήσει ξεκάθαρα υπονοούμενα αναφορικά με την τηλεοπτική της στέγη από το φθινόπωρο και μετά. Πρόκειται για την εκπομπή που πήρε την πρωτιά στο νεανικό κοινό στην πολύ απαιτητική ζώνη 10-1 και στην οποία οι ιθύνοντες του καναλιού είναι φυσικό επόμενο να συνεχίσουν να ποντάρουν. Αλλωστε, ακούγεται τελευταία όλο και πιο έντονα στην πιάτσα ότι η ρήτρα για το σπάσιμο του συμβολαίου της παρουσιάστριας δεν είναι και τόσο απροσπέλαστο εμπόδιο.

 

Την ίδια στιγμή, είναι κοινό μυστικό οι επαφές της Σίσσυς Χρηστίδου με στελέχη άλλων τηλεοπτικών σταθμών, ενώ στη σχετική εξίσωση έχουν μπει και οι «Ράδιο Αρβύλα», με τις προβλέψεις του συμβολαίου τους να συνιστούν μυστήριο, όπως και οι αξιώσεις τους για τον εβδομαδιαίο αριθμό των εκπομπών τους. Μοναδικές σταθερές, μέχρι νεωτέρας, είναι το φιξάρισμα της παραμονής του διδύμου Παυλόπουλου-Κουτροκόη στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη, αλλά και η συμφωνία με την Αννα Αδριανού για το λανσάρισμα καθημερινού σίριαλ πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου