Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Συζητήσεις της ΕΡΤ µε Λυµπεράκη για πολιτική εκποµπή

Κάθε άλλο παρά να κρύψει την αγωνία της για το επαγγελματικό της μέλλον μπορεί η Νίκη Λυμπεράκη. Με δεδομένο ότι το γυαλί με το Open και κυρίως με τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, έχει ραγίσει επικίνδυνα, η ίδια διατράνωνε τις προηγούμενες ημέρες σε συνομιλητές της την επιθυμία να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, πολύ πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου της τον Αύγουστο.

 

Βλέπετε, η ίδια έχει αντιληφθεί ότι ο λόγος που δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι της Παιανίας είναι για να υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση στην περίπτωση που είτε αποτύχουν οριστικά και αμετάκλητα οι συζητήσεις του Χρήστου Παναγιωτόπουλου με πρόσωπα που ανήκουν σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είτε κριθεί από τον ίδιο ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του καθημερινού.

 

Οπως έχει γράψει η στήλη, η δημοσιογράφος συζητά εδώ και λίγο καιρό με τους διοικούντες την ΕΡΤ, όχι όμως (σε αυτή τη φάση τουλάχιστον) για το κεντρικό δελτίο και τη θέση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου, αλλά για την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής, με ισχυρό στίγμα, που λείπει από την κεντρική τηλεόραση. Το βασικό κίνητρο για τις ζυμώσεις αυτές είναι πως τη δεδομένη στιγμή στο Ραδιομέγαρο δεν υπάρχει ένα πρόσωπο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες συνεντεύξεων με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου από το πάνω ράφι

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου