Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τα σχέδια για το πρόγραµµα του ΣΚΑΪ

Με άνεση χρόνου, αλλά και πολλά περιθώρια επιλογών σχεδιάζει η Εύη Κουτσαυτάκη την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

 

Δεδομένου ότι τα βαριά χαρτιά του καναλιού θα βρίσκονται εκ νέου στο πρόγραμμα σε επίπεδο τόσο ψυχαγωγίας («Survivor», «Βig Brother» και «Voice», Μουτσινάς και Μαλέσκου) όσο και ενημέρωσης, το μεγάλο βάρος πέφτει σε επιμέρους ζητήματα, όπως για παράδειγμα η ολική επαναφορά της απογευματινής ζώνης (μετά το «Καλό μεσημεράκι»), που την τελευταία διετία δεν… τραβάει όπως άλλοτε, το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η κάλυψη των κενών που αφήνουν η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σάββατο και οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

 

Στην πρώτη περίπτωση εξετάζεται το σενάριο μιας ενημερωτικής εκπομπής με στοιχεία infotainment, η οποία πιθανώς και θα δίνει τη σκυτάλη στη Σία Κοσιώνη. Βλέπετε, το εγχείρημα του «House of Fame» δεν στέφθηκε με επιτυχία, ενώ για την καθημερινή prime time θα καλυφθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εξ ολοκλήρου από τα ριάλιτι και τα σόου του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

 

Στο μεταξύ, όπως αποφασίστηκε, οι ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου και ήδη αναζητούνται αντικαταστάτες των κεντρικών παρουσιαστών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου