Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Φιλιππάκης βλέπει κόσµο και «κόβει» κόστη στο Open

Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Φιλιππάκης είναι προβληματισμένος με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο Open του Ιβάν Σαββίδη, εσχάτως φαίνεται να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στο κανάλι. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να ενισχύσει την πληροφορία που θέλει τον εκδότη της «Δημοκρατίας» να έχει στείλει ένα σημείωμα προς τον ιδιοκτήτη του σταθμού περιγράφοντας αναλυτικά το τι πρέπει να γίνει.

 

Με δεδομένο ότι ο κ. Σαββίδης αναζητά τρόπους να μειώσει το ύψος της χασούρας, φαίνεται να έχει κάνει αποδεκτή την εισήγηση Φιλιππάκη. Κάπως έτσι, από την προηγούμενη εβδομάδα από το Ροστόφ δόθηκε το πράσινο φως στον εκδότη της «Δημοκρατίας» να ξεκινήσει σειρά επαφών με στελέχη του Open, προκειμένου και ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν να επιτευχθούν οι απαραίτητες οικονομίες κλίμακος.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Φιλιππάκης άρχισε από την προηγούμενη εβδομάδα να βλέπει κόσμο, στέλνοντας το μήνυμα του «μαζέματος» προς όλες τις κατευθύνσεις. Η δραστηριοποίηση του τελευταίου, όπως ήταν λογικό, έχει προκαλέσει ανησυχία και ανασφάλεια στον διευθυντή ειδήσεων του Οpen, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που προφανώς ανέμενε ότι θα του έδιναν τα κλειδιά του καναλιού στα χέρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου