Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μετά τη «Ναυτεµπορική», ψάχνει για κανάλι και πρακτορείο ο «Τίγρης»

Ένα εκτεταμένο επενδυτικό πλάνο, επικεντρωμένο στην ανάπτυξη διαφόρων Media, φαίνεται ότι σχεδιάζει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την απόκτηση του ομίλου της «Ναυτεμπορικής».

 

Το τελευταίο διάστημα ο «Τίγρης» έχει σειρά επαφών, από τις οποίες προκύπτει ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ενισχύσει και με άλλα assets τον όμιλο. Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τις επαφές του, επαναφέρει μια παλιότερη ιδέα, που αποσκοπούσε στη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού της ΑΕΚ. Απλώς, πλέον η
συγκεκριμένη σκέψη φαίνεται να έχει εμπλουτιστεί, αφού και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι δεν θα είχε νόημα ένα οπαδικό κανάλι.

 

Απεναντίας, πιστεύει ότι θα μπορούσε με μια σχετικά μικρή επένδυση να αποκτήσει και να φτιάξει ένα τοπικό κανάλι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κάνει συζητήσεις με ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών που εκπέμπουν πρόγραμμα στην Αττική. Από εκεί και πέρα, ο κ. Μελισσανίδης φαίνεται να μελετά σοβαρά και τη δημιουργία ενός δεύτερου πρακτορείου διανομής, που θα επιδιώξει να κερδίσει μερίδιο αγοράς από το «Αργος».

 

Πρόκειται για μια διαχρονική ιδέα, που στηρίζεται μετά πάθους από δύο πρόσωπα που διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ: τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη, και τον εκδότη της «Ωρας
για Σπορ», Κωνσταντίνο Γέρου.

 

Οι δύο τελευταίοι θεωρούν ότι υπάρχει και χώρος και δυνατότητα για την ίδρυση ενός δεύτερου πρακτορείου διανομής Τύπου. Μάλιστα, εσχάτως έχει πέσει και η ιδέα το δίκτυο να στηθεί παράλληλα με αυτό των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, αλλά και των πρατηρίων καυσίμων της Aegean. Ο Μελισσανίδης πιστεύει ότι ένα τέτοιο δίκτυο θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα προσοδοφόρο.

 

Τέλος, σε σχέση με τη «Ναυτεμπορική», ακόμη δεν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα «τρέξει» το site και την ιστορική εφημερίδα. Απεναντίας, σε ό,τι αφορά την εκτυπωτική μονάδα, φαίνεται να οδηγείται σε ένα κοινό σχήμα, με πρόσωπα από την προηγούμενη ιδιοκτησία και τον Γ. Φιλιππάκη. Πάντως, οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Μάρη της 24Media βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου