Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Γενέθλια» αγωνίας για Παναγιωτόπουλο

Eναν χρόνο παρουσίας στη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open έκλεισε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ωστόσο το κλίμα που επικρατεί στον τομέα του αλλά και οι συνθήκες που διαμορφώνονται για το μέλλον κάθε άλλο παρά συνάδουν με την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στα μέσα της εβδομάδας σε μια μίνι μάζωξη που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με αφορμή τη συγκεκριμένη περίσταση και η οποία παρέπεμπε σε πάρτι γενεθλίων με τούρτα, γέλια και ευχές για μακροημέρευση.

 

Βλέπετε, πέραν των ανακατατάξεων, των αποχωρήσεων και των απολύσεων στελεχών, όλους αυτούς τους μήνες ο Χρ. Παναγιωτόπουλος βρίσκεται προ ενός στρατηγικού αδιεξόδου, με φόντο την επιθυμία του για τη στελέχωση των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών με πρόσωπα της δικής του επιλογής.

 

Άλλωστε, τη σεζόν που έρχεται θα κριθεί αποκλειστικά ο ίδιος από τη διοίκηση, αφού το προσεχές καλοκαίρι δεν θα υπάρχει πια η παράμετρος της αναγκαστικής συμπόρευσης με στελέχη που είχε φέρει στο κανάλι ο προκάτοχός του, Δημήτρης Μιχαλέλης.

 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο σχεδιασμός δεν του βγαίνει, αφού σε ό,τι αφορά την πρωινή εκπομπή η πρόταση στον Δημήτρη Καμπουράκη δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον Χρ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος πλέον αναμένει με κομμένη την ανάσα την απάντηση της Εύας Αντωνοπούλου για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ενώ φέρεται να εξετάζει σοβαρά και μια εναλλακτική, για την οποία δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαβλέπουν ότι θα αναγκαστεί να ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Νίκη Λυμπεράκη για ακόμα μία σεζόν, κάτι που σε αυτήν τη φάση δεν θέλει καν να σκέφτεται. Την ίδια στιγμή και με δεδομένη την επιθυμία του να βρεθεί άλλο πρόσωπο στο ίδιο στούντιο με την Ντόρα Κουτροκόη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, πληροφορίες λένε ότι έχει προσεγγίσει ήδη έναν εκ των Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιώργο Πιτταρά (ή και τους-(ή και τους δύο) της ΕΡΤ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου