Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μιούζικ χολ» στην ΕΡΤ

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Τάκης της Δρόσως των «Αγριων μελισσών» και ο ερωτευμένος Σαίξπηρ της Ασημίνας, από τη θεατρική παράσταση, πρωταγωνιστεί στο «Μιούζικ χολ» (Music hall), τη νέα δραματική ιστορία της ΕΡΤ, μία από τις έξι σειρές που γυρίζει για του χρόνου η κρατική τηλεόραση.

 

Στην καρδιά του Μεσοπολέμου θα μας μεταφέρει αυτή η δραματική σειρά εποχής, 60 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, με σεναριογράφο τον Κλεάνθη Δανόπουλο. Πρόκειται για την πρώτη σειρά στην Ελλάδα που θα αξιοποιήσει δραματουργικά τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα ενός κοσμικού κέντρου διασκέδασης του 1928, που μοιάζει να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα του Σικάγο της εποχής.

 

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα κοσμικό νυχτερινό κέντρο και έρχεται να συνταράξει τις ζωές των Ελλήνων, με φόντο την εποχή του Μεσοπολέμου. Στα τραπέζια του «Music hall» γίνονται
ζυμώσεις που θα αλλάξουν τη ροή της Ιστορίας. Τραπέζια όπου συνωστίζονται φιλόδοξοι κερδοσκόποι, αδίστακτοι απατεώνες, μέλη του υποκόσμου, αλλά και άνθρωποι του πνεύματος και της Τέχνης, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη για μια εποχή που, επιτέλους, αλλάζει.

 

Τo «Music Hall» έρχεται για να μας θυμίσει πως οι παρέες είναι αυτές που φτιάχνουν Ιστορία. Εδώ, μια παρέα νέων δημιουργών τολμάει να ανοίξει το μοναδικό αντίστοιχο νυχτερινό κέντρο  διασκέδασης της Ελλάδας και να διαμορφώσει την πραγματικότητα των επόμενων γενεών. Ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί, χορευτές, τραγουδιστές, άνεργοι ηθοποιοί, που παλεύουν για ένα όνομα στη μαρκίζα, συνθέτουν τη μαγική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα γεννιούνται έρωτες, ίντριγκες, συγκίνηση, περιπέτειες, επαναστατικές ομάδες, έχθρες, αλλά και φιλίες ζωής. Προς το παρόν, μόνο ο Αργύρης Πανταζάρας ανήκει στο πρωταγωνιστικό τιμ, ενώ ο σκηνοθέτης τηρεί σιγήν ιχθύος.

 

Από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά, στο ένθετο Secret, της εφημερίδας “Παραπολιτικά”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου