Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Ο Μένιος, η Τατιάνα και η Πτ∆

 

Παλιά οι άνθρωποι, όταν ήθελαν να διαμαρτυρηθούν, κατέβαιναν στους δρόμους ή, σε ατομικό επίπεδο, έστελναν επιστολές διαμαρτυρίας στις εφημερίδες. Παλιά υπήρχαν οι αρθρογράφοι, οι σχολιαστές και οι χρονογράφοι των εφημερίδων, που, είτε με σοβαρά κείμενα είτε με χιουμοριστικά, έβαζαν ταπράγματα στη θέση τους. Παλιά όλες οι εφημερίδες φιλοξενούσαν -στην πρώτη τους σελίδα, μάλιστα- πολιτικές γελοιογραφίες που σατίριζαν την επικαιρότητα, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

 

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Oλοι έχουν πρόσβαση στα social media και όλοι λίγοπολύ γράφουν τη γνώμη τους, κάνουν πλάκα, σιχτιρίζουν, χλευάζουν, ειρωνεύονται κ.λπ. κ.λπ. Και
επειδή έχει χαθεί κάθε μέτρο, τώρα, εκτός απ’ όλα αυτά, οι χρήστες social media βρίζονται και μεταξύ τους, καταδίδουν, διαγράφουν ή και μπλοκάρουν όσους είναι ανεπιθύμητοι.

 

Το Facebook, ιδιαίτερα, που ξεκίνησε ως σελίδα για να επικοινωνούμε με τους φίλους μας ή να βρίσκουμε παλιούς γνωστούς και, στην τελική, να κάνουμε και λίγο «καμάκι», έχει καταλήξει να είναι ένας τόπος σαν τη Βαβέλ. Κανείς δεν καταλαβαίνει κανέναν, άλλα λέει ο ένας, άλλα απαντάει ο άλλος και υπάρχουν σωρείες καταγγελιών και ρουφιανέματα.

 

Τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο βρέθηκαν και πάλι ένα σωρό πρόσωπα που έχουν την τιμητική τους, μέχρι να έρθουν τα επόμενα… Τσίρκο γίνεται με τον Μένιο Φουρθιώτη, τον μάνατζερ της  Τζούλιας Αλεξανδράτου, που δηλώνει δημοσιογράφος. Βάζουν μέχρι και βίντεό του τότε που ήταν παχουλός και χωρίς περούκα.

 

Επίσης, όλοι έχουν γνώση του Συντάγματος και έχουν άποψη για τις επίσημες εκδηλώσεις και την ΠτΔ/ Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι αυστηρά προσωποπαγής και δεν προβλέπεται συγκατοχή, ούτε διαμοίραση από κοινού τιμών σε δημόσιες εμφανίσεις.

 

Πώς, λοιπόν, κ. Σακελλαροπούλου, εμφανιστήκατε με έναν άγνωστο κύριο στην επίσημη παρέλαση; Δεν ξέρατε πως ποτέ Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να σταθεί στην προεδρική εξέδρα
και να διαμοιραστεί τις τιμές του στρατεύματος με,κανένα άλλο πρόσωπο, εκτός από τους υπασπιστές του;

 

Στο στόχαστρο και η Σεμίνα Διγενή, που ξεφτίλισε την Τατιάνα Στεφανίδου, και η Τατιάνα απειλεί με αγωγές και μηνύσεις, αλλά η Σεμίνα χε@@@κε.

 

Και εις άλλα με υγεία

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου