Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γαλάζια παράπονα και ξεκαθάρισµα στην ΕΡΤ

Ξανάρχισαν οι μουρμούρες στο εσωτερικό της Ν.Δ. για την ΕΡΤ με φόντο όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, αλλά και τις ανακατατάξεις που «τρέχουν» ήδη στον ενημερωτικό τομέα.

 

Μια μερίδα βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που έχουν παράπονα αναφορικά με τον αριθμό των εμφανίσεών τους στην κρατική τηλεόραση και συνολικά τους χειρισμούς της Ενημέρωσης του Ραδιομεγάρου στις τελευταίες κρίσεις, κλιμακώνουν τη σχετική κριτική τους, κάνοντας λόγο για διαδοχικούς ατυχείς χειρισμούς. «Δεν είπαμε να φτιάξουν την αντίθετη εκδοχή της ΣΥΡΙΖΕΡΤ και ίσα-ίσα που είπαμε μπράβο και για τις πετυχημένες επιλογές, που αύξησαν την τηλεθέαση και ενίσχυσαν το γόητρο της ΕΡΤ.

 

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο μέχρι να μας αγνοούν επιδεικτικά υπάρχει τεράστια διαφορά», σχολίαζε έμπειρος «γαλάζιος» κοινοβουλευτικός σε ιδιωτικού χαρακτήρα, ανεπίσημη τηλεδιάσκεψη με συναδέλφους του πριν από μερικές μέρες.

 

Οπως και να έχει, πάντως, φαίνεται ότι αυτές οι φωνές (έστω και με διαφορετική αφετηρία) προστέθηκαν στις αντίστοιχες ακόμη και στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, που δεν έκρυβαν την άποψη ότι με συγκεκριμένους μετασχηματισμούς ο ενημερωτικός τομέας της κρατικής τηλεόρασης θα μπορούσε να απογειωθεί, αφού ήδη έχει πολύ καλύτερα δείγματα γραφής σε σχέση με το παρελθόν τόσο στο μέτωπο της αντικειμενικότητας όσο και σε αυτό της τηλεθέασης.

 

Για τον λόγο αυτόν, Ζούλας και Γαμπρίτσος έχουν ξεκινήσει ήδη το ξεκαθάρισμα και πολύ σύντομα θα υπάρξουν χειροπιαστά αποτελέσματα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου