Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νέα ταύτιση για «Αυγή» και «∆ηµοκρατία»

Για ακόμη μία σημαντική πολιτική και κοινωνική συγκυρία, η εφημερίδα «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη ταυτίζεται απόλυτα με τη γραμμή των επίσημων φιλοΣΥΡΙΖΑϊκών εντύπων και ιστότοπων και φυσικά με την «Αυγή».

 

Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν το θέμα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και η αντίστοιχη του εκδότη, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον συνεργάζεται με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω της παρουσίας του στο Δ.Σ. του Open, είναι όχι απλώς παρόμοιος, αλλά θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική ευθυγράμμιση.

 

Εστω κι αν κατ’ επίφασιν η Δημοκρατία απευθύνεται σε δεξιό κοινό, που παραδοσιακά έχει… αλλεργία σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Το σύνολο λοιπόν των προαναφερόμενων εντύπων προχώρησε σε άλλη μία ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο και υπέδειξε ως βασικό υπαίτιο για την ένταση που έχει προκληθεί, με τον Φιλιππάκη να επιχειρεί για ακόμη μία φορά να δώσει δεξιό άλλοθι στη ρητορική Τσίπρα.

 

Προφανώς δεν βλέπει πουθενά ο «δεξιός» εκδότης την τυχοδιωκτική και επικίνδυνη επένδυση του Τσίπρα στο χάος. Στον αντίποδα, όπως όλα τα αριστερά ΜΜΕ, έτσι και η «Δημοκρατία» έγραφε στο πρωτοσέλιδό της πως «η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θέρισε θύελλες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου