Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Βαθαίνει η… κόντρα στα φιλοΣΥΡΙΖΑΪκά ΜΜΕ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το νέο «σίριαλ» της κόντρας στους κόλπους των φιλοΣΥΡΙΖΑϊκών εφημερίδων, με επίκεντρο και πάλι το «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη  και την εμπλοκή προβεβλημένων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η επιλογή του εκδότη της εφημερίδας, που έχει πρωταγωνιστήσει σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ταυτίσει τον πρωθυπουργό και συνολικά την κυβέρνηση με την ουσία των αποκαλύψεων αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Την αντίθεσή του με την πρακτική αυτή έσπευσε να υπογραμμίσει ο διευθυντής της «Αυγής», Αγγελος Τσέκερης, αλλά και μια σειρά κομματικών παραγόντων που έχουν επανειλημμένως εκφράσει την αντίθεσή τους με τη δημοσιογραφική λογική Βαξεβάνη, όπως ο Νίκος Μπίστης.

 

Στον αντίποδα, τις πρακτικές αυτές εξυπηρέτησε και διαφήμισε για ακόμη μία φορά ο κολλητός του εκδότη του «Documento», Παύλος Πολάκης. Ωστόσο, στην περίπτωση του Αγγελου Τσέκερη το θέμα είναι βαθύτερο, αφού η φράση «εμετικός κιτρινισμός» που χρησιμοποίησε συνδέεται με την ευρύτερη δράση της πλευράς Βαξεβάνη, αλλά και με το ότι και σε αυτή την περίπτωση η Κουμουνδούρου επέλεξε να τον καταστήσει «πρώτο βιολί» της προπαγάνδας εναντίον της κυβέρνησης, αφού όχι μόνο δεν αποστασιοποιήθηκε από τις σχετικές αναρτήσεις και την αρθρογραφία του, αλλά εμμέσως πλην σαφώς την ενίσχυσε μέσω των γνωστών trolls, αφήνοντας… ελεύθερες τοποθετήσεις όπως του Πολάκη και της βουλευτίνας Ελευθεριάδου.

 

Αλλωστε, νωρίτερα, ο επικεφαλής της κομματικής εφημερίδας είχε προβεί σε αντίστοιχο απαράδεκτο σχόλιο στο twitter, επιλέγοντας στη συνέχεια να μετριάσει τις εντυπώσεις επιτιθέμενος στον Βαξεβάνη. Πρόκειται λοιπόν, εκτός των άλλων, και για άλλο ένα επεισόδιο στη μόνιμη εσωτερική κόντρα που έχει να κάνει με την προνομιακή μεταχείριση του «Documento» από το σύστημα Τσίπρα. Και όλα αυτά εν μέσω του νέου κύκλου δυσαρέσκειας των εργαζομένων στην «Αυγή» για την ανακολουθία της Κουμουνδούρου αναφορικά με την ομαλότητα στην καταβολή των δεδουλευμένων και μια σειρά από άλλα, εργασιακής φύσεως μέτωπα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου