Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

H σπίθα για να φουντώσει το MeToo.gr ήταν οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του αθλητισμού. Και φτάσαμε στα τηλε-δικαστήρια για την υπόθεση Κιμούλης-gate. Μετά την Μπεκατώρου, το επόμενο βήμα έκανε η Ζέτα Δούκα, που εξομολογήθηκε ότι πριν από 13 χρόνια, σε μια παράσταση που έπαιζε με τον Γιώργο Κιμούλη, της είχε ασκήσει ψυχολογική, σωματική και λεκτική βία σε τέτοιον βαθμό που είχε διαταραχθεί η ψυχική της υγεία.

 

Επειτα από αυτήν την εξομολόγηση, ακολούθησε τσουνάμι αντιδράσεων και καταγγελιών. Οι πρώτοι που έσπευσαν να πάρουν θέση ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης, που τον υπερασπίστηκε χλιαρά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είπε μουδιασμένα: «Ξέρω ότι έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, δεν παρατήρησα κάτι στις δουλειές που κάναμε μαζί, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κ. Δούκα».

 

Ακολούθησε η γνωστή ηθοποιός, που δεν ξέρει σχεδόν κανέναν: «Ποια είναι η Ζέτα Δούκα; Δεν την ξέρω, τον Κιμούλη τον ξέρω». Χρυσούλα Διαβάτη. Ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε η Ζέτα Δούκα, όμως, έφερε θύελλα καταγγελιών κι από άλλες ηθοποιούς που έχουν συνεργαστεί μαζί του: Κατερίνα Παπουτσάκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κατερίνα Γερονικολού, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Φαίη Ξυλά, Κατερίνα Λέχου. Αλλά και από την πρώην πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Αιμιλία Υψηλάντη. Επίσης: «Εχει κακοποιήσει πολλές ψυχές και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού». Τζένη Ιωακειμίδου. Και σαν να μην έφταναν οι γυναίκες, ήρθε και η καταγγελία-καταπέλτης… «Ο Γιώργος Κιμούλης μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση». Κώστας Αρζόγλου.

 

Εγώ τον Κιμούλη τον έμαθα πολύ νωρίς, τότε που έπαιξε -άγνωστος- στην παράσταση «Το σώσε». Εσκισε και ο ίδιος και η παράσταση και είπαν να την επαναλάβουν την ερχόμενη σεζόν. Ε, ο Κιμούλης τούς ζήτησε διπλάσια αμοιβή για να παίξει. Θυμάμαι τότε όλοι του θιάσου τον έλεγαν «το κωλόπαιδο». Το «κωλόπαιδο», όμως, είχε ταλέντο. Μπορεί να μην είχε τρόπους, αλλά είχε ταλέντο. Ως άνθρωπος είναι κυκλοθυμικός και κακότροπος, λένε. Τα κουτσομπολιά για τον χαρακτήρα και τις σχέσεις του δίνουν
και παίρνουν…

 

Και, δυστυχώς, μέχρι να παραπεμφθεί και να βγει η απόφαση, θα φάμε τόνους κουτσομπολιού…

 

Υπομονή. #ΜeΤoo

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου