Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το διαμέρισμα και το μεγάλο δώρο του Λε.πα

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση! Το ζευγάρι, που θα κλείσει τον άλλο μήνα δύο χρόνια σχέσης, ζει κάτω από την ίδια στέγη, η οποία πρόσφατα… ανακαινίστηκε! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», o πολίστας του Ολυμπιακού μένει στο σπίτι του ΛευτέρηΠανταζή και πατέρα της Κόνι, καθώς υπάρχει αρκετός χώρος.

 

Άλλωστε, η ταλαντούχα ηθοποιός δεν ήθελε να αφήσει τον πατέρα της μόνο και από τότε που επέστρεψε από την Αμερική ζει κοντά του στη Βουλιαγμένη. Το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο, διαθέτει πισίνα, ενώ στον επάνω όροφο έγινε ανακαίνιση! Ο Λευτέρης Πανταζής φρόντισε ώστε ο τελευταίος όροφος να γίνει ανεξάρτητο διαμέρισμα με τη δική του είσοδο, ώστε το ζευγάρι να έχει άνεση, ενώ έγιναν και κάποιες αλλαγές. Κόνι, αν και εκκεντρική προσωπικότητα, είναι μια γυναίκα παραδοσιακή! Μαγειρεύει στον αγαπημένο της, τον φροντίζει καιαπολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του.

 

Όσο για τον επιτυχημένο πολίστα, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της συντρόφου του και δεν αποκλείεται σύντομα το ζευγάρι να κάνει και το επόμενο βήμα, καθώς η Κόνι πρώτη φορά συζεί με κάποιον!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου