Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Καινούργιου: «Ε, όχι λοιπόν δεν είμαι έγκυος»

Τέλος στα όσα λέγονται και γράφονται εδώ και καιρό για το ενδεχόμενο να περιμένει το πρώτο παιδί της έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου

 

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι έγκυος και να διανύει τις πρώτες εβδομάδες της κύησης. Μάλιστα, μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν αυτό που «φούντωσε» περισσότερο τις φήμες. Συγκεκριμένα, ο συνάδελφος της παρουσιάστριας, με αφορμή μια στιγμή συγκίνησής της, είπε πως συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες στην κατάστασή της.

 

Το πρωί της Τρίτης όμως η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. «Να πω σε αυτό το σημείο ότι η Ηλιάνα ρώτησε την Άννα μας αν είμαι έγκυος και μου έστελναν μηνύματα ότι ήταν άκομψο κ.λπ. Δεν ήταν άκομψο, γιατί η κοπέλα το έκανε με πολύ γλυκό τρόπο και με κανέναν ύπουλο τρόπο. Άκομψο είναι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι, εντός εισαγωγικών, πήραν στο σπίτι μου, στο σταθερό τηλέφωνο, στους γονείς μου, την Παρασκευή, και τους έλεγαν “θέλουμε μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος”.

 

Άκομψο ήταν κάποια sites και κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν κριτικές και λένε “α, έχει ανοίξει η λεκάνη της και είναι έγκυος και περιμένει κορίτσι”. Όταν για μια γυναίκα πεικάποιος στην “κατάστασή της”, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί, όταν μια γυναίκα είναι στα 35-36, μπορεί να μη νιώσει πολύ καλά, που έγινε πριν από ένα μήνα, οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να ’ναι κάποια θεραπεία, μπορεί να ’ναι ορμόνες, μπορεί να ’ναι κάτι ορμονικό, μπορεί να είναι κάποια άλλη διαδικασία ή  μπορεί, τέλος πάντων, να είναι στις δύσκολες ημέρες του μήνα.

 

Δεν είμαι έγκυος, για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Απλά δεν μου αρέσει το να απολογούμαι, γιατί μπορεί σε κάποιο καιρό, μπορεί τώρα, μπορεί πιο μετά, μπορεί σε χρόνια, μπορεί και ποτέ, δεν θα μπω στη διαδικασία να πω είμαι ή δεν είμαι και να παίζουμε με όλο αυτό. Είναι ένα λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος ή μελλοντικά, θα φανεί, θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό, είναι λεπτό ζήτημα. Οι τηλεθεατές μού έχουν στείλει τα πιο ωραία μηνύματα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου