Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η πίτσα γι’αυτήν που όλοι λατρεύουν να μισούν

Της Σάσας Σταμάτη

 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού «Survivor» είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Κάθε της ατάκα της γίνεται θέμα και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν, ενώ μόλις χθες σάλος προκλήθηκε από τη φράση της όταν είδε το έπαθλο και αναφώνησε: «Θέλω να φάω πίτσα».

 

Με αφορμή τη χαρά της Ανθής, όταν άκουσε το έπαθλο της Κυριακής, ότι οι νικητές θα φάνε πίτσα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Περιστερίου, Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στο twitter: «Όταν θα βγεις, Ανθή μου, να δεις πίτσα που θα φας..#survivorGR». Αφορμή για το σχόλιο του καλλιτέχνη ήταν οι ατάκες της δημοσιογράφου: «Το όνειρό μου η πίτσα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα φάω πίτσα σήμερα.

 

Γιατί θα τη φάμε σήμερα την πίτσα». Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέβασε και βίντεο στο Instagram. Ο ίδιος όμως, μιλώντας αποκλειστικά στην «ΟΝ time», ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αφού κάποιοι κακόβουλοι παρεξήγησαν την ανάρτησή του. Συγκεκριμένα, μας είπε: «Aυτό το έγραψα γιατί το έπαθλο ήταν η πίτσα. Δεν έγινε το σχόλιό μου σεξιστικά. Μπορείς να το δεις και στο Instagram, στο στόρι που ανέβασα. Η Ανθή έλεγε “θέλω να φάω πίτσα” και έγραψα “έχεις να φας πίτσα όταν βγεις από το παιχνίδι”. Αυτό ήταν το σχόλιό μου. Το σχόλιό μου δεν ήταν ξεκάρφωτο, είχε να κάνει με το έπαθλο, που ήταν η πίτσα».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 26 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00