Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Παύλος Τερζόπουλος:«Το Survivοr θα το κέρδιζε η Κάτια αν δεν έφευγε»

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power Of Love» του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, όσοι ασχολούνται με το fitness τον ήξεραν καλά εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Παύλος Τερζόπουλος είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και ειλικρινής. «Σίγουρα το lockdown με έχει επηρεάσει στο κομμάτι των γυμναστηρίων καθώς συνεργάζομαι με 7 γυμναστήρια σε όλη την Αθήνα, τα οποία λόγω της κατάστασης είναι κλειστά!

 

Είμαστε ένας χώρος που πρώτος κλείνει και τελευταίος ανοίγει, όπως είδαμε και στο προηγούμενο lockdown», δηλώνει στην «ΟΝ time» και αποκαλύπτει πως «Μου έκαναν πρόταση να πάω σε ριάλιτι, όμως δεν ήθελα αμέσως μετά το “Power Of Love”. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή… Η αλήθεια είναι ότι μετά το “Power Of Love”, όπως και
πριν από αυτό, δεν παρακολουθώ ριάλιτι! Το μόνο που παρακολουθώ πλέον είναι το “Survivor”, το οποίο για την ακρίβεια και αυτό είχα να το δω από το πρώτο με τον Ντάνο» τονίζει. Μάλιστα, για το «Survivor» παραδέχεται πως ήταν φαν της Κάτιας Ταραμπάνκο. «Λυπάμαι που αποχώρησε. Ήταν δυνατή και μου άρεσε πολύ. Πιστεύω θα έφτανε μέχρι το τέλος. Την υποστήριζα φουλ»,δηλώνει.

 

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε κατά καιρούς, εξηγεί πως «Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν σε σχέση, είχα μπει στη διαδικασία να απαντήσω σε αρνητικά σχόλια, περισσότερο το έκανα για να υπερασπιστώ τη σχέση μου! Έτσι πίστευα τότε! Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να διαχειριστώ τα σχόλια του κόσμου για την προσωπική μου ζωή. Όμως κατάλαβα ότι αυτό δεν έχει κάποιο νόημα! Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους» ολοκληρώνει.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου