Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έρωτας με διαφορά στο Star

Ξεκινά στις 28 του μηνός η νέα ερωτική σειρά του Star «Ερωτας με διαφορά», με τη Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα. Η σειρά επιβεβαιώνει τη ρήση «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά». Η Φαίη Ξυλά λέει για τον ρόλο της στο έργο: «Η Ζέτα είναι μια σύγχρονη εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών. Εχει δύο κόρες δεκαέξι και δεκατριών ετών και έναν οκτάχρονο γιο.

Την έχει εγκαταλείψει ο άνδρας της εδώ και χρόνια, όταν ήταν έγκυος στον μικρότερο γιο της, και ζει στο σπίτι του με τα παιδιά και την πρώην πεθερά της, που τη βοηθάει και της συμπαραστέκεται σαν μητέρα της. Είναι αισθητικός και έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση, ένα beauty salon, με συνεργάτιδα την αγαπημένη της φίλη, τη Φαίη. Η Ζέτα είναι υπεύθυνη και δυναμική. Αγαπάει, φροντίζει και είναι πάντα δίπλα στους δικούς της ανθρώπους. Είναι όμως και παρορμητική και ρομαντική.

Στο πρόσωπο του κατά δεκαπέντε χρόνια μικρότερού της Κωστή συναντάει τον έρωτα και τη μαγεία. Τολμάει και δεν φοβάται να αφεθεί στα συναισθήματά της, παρά τις αντιρρήσεις και τα εμπόδια του περίγυρου, που δεν αποδέχεται τη διαφορά της ηλικίας τους.

Ο έρωτάς τους νικάει όλα τα εμπόδια και η σχέση τους αποδεικνύεται τελικά πιο υγιής και αληθινή από όλων των υπόλοιπων, που υποτίθεται ότι βρίσκονται σε κοινωνικά αποδεκτές σχέσεις». Τη ρωτάμε τι πιστεύει ότι γίνεται στην αληθινή ζωή και μας απαντά: «Στις σύγχρονες κοινωνίες δεν αποτελεί πια ταμπού σε ένα ζευγάρι να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα. Δεν είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Η δομή της κοινωνίας έχει αλλάξει, δεν ισχύουν πια τα πρότυπα της πατριαρχίας. Οι γυναίκες είναι πλέον χειραφετημένες και ανεξάρτητες και μπορούν να επιλέγουν τον σύντροφο της αρεσκείας τους. Για τον λόγο αυτόν βλέπουμε όλο και πιο συχνά και ζευγάρια στα οποία η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άνδρα. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας σε μια σχέση. Καλό είναι να βασίζεται στην ερωτική αγάπη, στην ειλικρίνεια και στη συναισθηματική ωριμότητα και όλα αυτά σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία». Η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Πανταζούδη

 

Από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στο Secret των Παραπολιτικών

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00