Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Ο Γιατροµανωλάκης υφυπουργός!

 

Διάβασα πολλά άρθρα, πολλές δηλώσεις, πολλές απόψεις συναδέλφων και τελικά άκρη δεν έχω βρει ακόμη για τον gay υφυπουργό. Πολλή σκόνη σηκώθηκε με τον μίνι -άνευ σημασίαςανασχηματισμό της κυβέρνησης και όλοι συμφώνησαν πως άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

 

Και μιλώντας για τον Μανωλιό -τσουπ- πετάχτηκε ο Γιατρομανωλάκης… Ο οποίος πρέπει να αισθάνεται πολύ μειονεκτικά, ο καημένος, που είναι gay, αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά που λέει και γράφει. «Καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε νωρίτερα να κάνει υπουργό έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο». «Τιμή και βαθιά υποχρέωση απέναντι στις γενιές που έρχονται». «… μεγάλη ευγνωμοσύνη στον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν κόλλησε σε τέτοιου είδους ζητήματα…».

 

Σας μιλάω για τέτοιες δηλώσεις, για τέτοιες μεγαλοστομίες και μπουρδολογίες. Λες και ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό τι κάνει στο κρεβάτι του αυτός ο Γιατρομανωλάκης. Ο οποίος, αλήθεια, πώς βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και, ως γενικός γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού που ήταν, παρουσίασε κάποιο έργο; Εκανε κάτι και τον προήγαγαν σε υφυπουργό;

 

Μαθαίνω, λοιπόν, από πηγές πέριξ του Μαξίμου ότι, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τη Μενδώνη, ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να φτιάξει τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Γιατρομανωλάκη λένε ότι είναι ο Γιώργος Κουμεντάκης, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – φίλος του Κυριάκου και της Μαρέβας.

 

Ο Γιατρομανωλάκης μέσα στον παροξυσμό των δηλώσεών του είπε: «Αυτό που εμείς κάνουμε στο υπουργείο Πολιτισμού από την πρώτη στιγμή είναι ότι προσπαθούμε να διευρύνουμε την περίμετρο του διχτυού προστασίας και ασφαλείας για τον κόσμο του πολιτισμού». Πράγμα που σημαίνει ότι… Γιατί δεν μας λέει λεπτομέρειες; Εδωσαν, λέει, 60 εκατομμύρια. Σε ποιους τα έδωσαν; Αναλυτικά. Θέλουμε ονόματα, ποσά και με ποιο σκεπτικό δόθηκαν.

 

Κύριε Γιατρομανωλάκη, έχουν περάσει πολλοί gay από τη Ν.Δ., αλλά χαΐρι δεν είδαμε. Σταματήστε το «γλείψιμο» στον πρωθυπουργό και παρουσιάστε έργο. Από αυτό θα σας κρίνουμε και όχι από τι κάνετε στο κρεβάτι σας. Το ότι είστε gay, ότι είστε απόφοιτος του Χάρβαρντ, ότι τον σκύλο σας τον λένε Βρασίδα και παρ’ όλο που είστε δεξιός γράφετε με το αριστερό δεν θα σας σώσουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου